- 16 Ocak 2017
- 73
- 55
- 3
- 35
- Konu Sahibi leylapoyraz
-
benimde kafama cok takilirdi bi ara iyi guldum ama bendende bi tane varmis.zaten kucuk onlar anlayamazsn canim eline gelsede vajina sivisiyla karisir.tuplerde yasiyo olablrler sonra akintiyla gidiyolardr.mantik yuruttum ay ne guldum kendimeArkadaslar spermler 3 gun yasiyor ya Rahim agzindan girip icerdemi yasar yoksa vajina derinligindemi
Ben yumurtlama gunlerini rahim agzindan kontrol edyrm ama iliskide 1 gun sonra kontrol ettgmde spermler geliyo hep elime ben o spermleri aliyormuyum ordan acaba yoksa onlar rahim agzindan icerimi gecip ordami yasiyolar
Inan beynim yandi dusunmekten 1 gun sonra rahim agzindan akintiyi takip etcem geliyo elime acaba o yuzdnmi hamile kalmiyorum dedim aliyorum onlari heralde ordan dedim ama bu ay yok yani rahim agzi yok bu normalmi bosluk var sadecebenimde kafama cok takilirdi bi ara iyi guldum ama bendende bi tane varmis.zaten kucuk onlar anlayamazsn canim eline gelsede vajina sivisiyla karisir.tuplerde yasiyo olablrler sonra akintiyla gidiyolardr.mantik yuruttum ay ne guldum kendime
o iliski aninda milyonlarca sperm vajinaya giriyoms sonra yarisi kadari disari cikiyoms yarisi bilmem nerde takiliyoms yani yumirtaya gidene kadar baslarina gelmeyen kalmiyo sansli sperm oarat gidene kadar bile 9 gun geciyoms anlayacgn.duzenek cok degisik.bi belgesel var anne karkin da yasamin oykusu ac onu izle aydinlanma geliyo ayrintili sekilde anlatiliyo canimInan beynim yandi dusunmekten 1 gun sonra rahim agzindan akintiyi takip etcem geliyo elime acaba o yuzdnmi hamile kalmiyorum dedim aliyorum onlari heralde ordan dedim ama bu ay yok yani rahim agzi yok bu normalmi bosluk var sadece
Ablacm en başta vajinaya elinle suyla yıkama hem enfeksiyon kaparsn hemde ilişkiden sonra alirsn spermler ilerleyemez spermler rahimde ve yumurtalıkta yasayabiliyorlarmis uç gün bizdeki yumurtlama günü gelen su şeffaf uzayan akıntı yokmu o akıntı spermi koruyo taşıyor yumurtalıklara ordada yaşayabilen yaşıyorum kesin değil tabi bu çok değişik birşey sen ilişkiden sonra beline yastık köy yat biraz sonrada öyle uyu bir kaç saat insalh tutar ikincide bir an once..Arkadaslar spermler 3 gun yasiyor ya Rahim agzindan girip icerdemi yasar yoksa vajina derinligindemi
Ben yumurtlama gunlerini rahim agzindan kontrol edyrm ama iliskide 1 gun sonra kontrol ettgmde spermler geliyo hep elime ben o spermleri aliyormuyum ordan acaba yoksa onlar rahim agzindan icerimi gecip ordami yasiyolar
Spermler yumurtaliklarda, tüplerde rahim. Boşluğunda kısacası her yerde oluyor.kimisi ilerlerken ölüyor kimisi hala bir arayış içinde.spermler duran bekleyen bir tür değiller. Adamlar sürekli bir yumurtayı görsem bulsamda bir dolleyebilsem derdindeler.durum.budur.ölü sperm.akar ama bu günler sürmez canım. Ertesi güne kadar sürer diğerleri içerde hayatta kalwbilme ve ve bir yarış mücadelesi içinde olurlar.bende senin gibi meraklıyım.hic cahillik değil. Senin gibi insanları seviyorum.insan böyle bir olayı bilmek istiyorArkadaslar spermler 3 gun yasiyor ya Rahim agzindan girip icerdemi yasar yoksa vajina derinligindemi
Ablacm en başta vajinaya elinle suyla yıkama hem enfeksiyon kaparsn hemde ilişkiden sonra alirsn spermler ilerleyemez spermler rahimde ve yumurtalıkta yasayabiliyorlarmis uç gün bizdeki yumurtlama günü gelen su şeffaf uzayan akıntı yokmu o akıntı spermi koruyo taşıyor yumurtalıklara ordada yaşayabilen yaşıyorum kesin değil tabi bu çok değişik birşey sen ilişkiden sonra beline yastık köy yat biraz sonrada öyle uyu bir kaç saat insalh tutar ikincide bir an once..
Belgesel izle kuzucum bizde çok bilmiyoz ki
Spermler yumurtaliklarda, tüplerde rahim. Boşluğunda kısacası her yerde oluyor.kimisi ilerlerken ölüyor kimisi hala bir arayış içinde.spermler duran bekleyen bir tür değiller. Adamlar sürekli bir yumurtayı görsem bulsamda bir dolleyebilsem derdindeler.durum.budur.ölü sperm.akar ama bu günler sürmez canım. Ertesi güne kadar sürer diğerleri içerde hayatta kalwbilme ve ve bir yarış mücadelesi içinde olurlar.bende senin gibi meraklıyım.hic cahillik değil. Senin gibi insanları seviyorum.insan böyle bir olayı bilmek istiyor
sagolun kizlar cok tesekur ederim yardiminiz icin evet arkadasin soykedigi belgeleseli izledim sok oldum neler oluyormus ya haret ettm o zaman bn su elle kntrol yontemini atim bi kenqra bnm akinti pek gelmiyo anlayamyrm ovi testi daha mantkli galibaRahim ağzında değil ilişki esnesında giden gidiyor. Geri gelenler senin akıntın yada spermlerin içinde bulunan sudur. Zaten döllenme de tüplerde oluyor. Giden spermler tüplerde yaşıyordur. Daha bilgili arkadaşlar detaylı bilgi vereceklerdir.
Linkini atarmisin canım. Merak.etttimCanm bunla alakalı videolar var hatta birine mehter marşını koymuşlar spermler hücummmmmm !!!!ilerliyorlar yarisiyorlar gorsen gül gül bir hal olmustm
Izledim canm ya resmen icimizde neler neler oluyor ya hele animasyonlular vardi onlarda cok guldum ya =))Canm bunla alakalı videolar var hatta birine mehter marşını koymuşlar spermler hücummmmmm !!!!ilerliyorlar yarisiyorlar gorsen gül gül bir hal olmustm
Linkini atarmisin canım. Merak.etttim
Evet animasyonlar çok komikkkkkIzledim canm ya resmen icimizde neler neler oluyor ya hele animasyonlular vardi onlarda cok guldum ya =))
Teşekkürler canım.
Teşekkürler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?