Çakmak erdem doktor tavsiyesi verin lütfen arkdaşlar...

humayun88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
467
754
53
36
çakmak erdemde doğum yapan arkadaşlar hangi doktora gittiniz memnun kaldınız mı bir cevap verin :)

Sevil ates eren'e basindan beri gittim cok memnun kaldim. Son derece anlayisli biri

Teşekkür ederim canım bende orda başka bir Doktora gidiyorum çok aceleye getiriyor muayeneyi pek memnun kalmamıştım birde başka bi doktora gideyim dedim

Ben son kontrolümde gittim kendisine baya ilgilendi sorularımı çok güzel yanıtladı ona devam edeceğim galiba
Benimde kafam karisik acikcasi ona gidip gitmeme konusunda.bikackez gitmistim.onun haricinde baska dr.gitmedigim icin bir karsilastirma yapamiyorum.

Benimde kafam karisik acikcasi ona gidip gitmeme konusunda.bikackez gitmistim.onun haricinde baska dr.gitmedigim icin bir karsilastirma yapamiyorum.

Ben daha önce yasemin hanıma gitmiştim hastası çok fazla idi acele bir muayene olmuştu yeşim hanıma gittim ilk başlarda oda çok acele ediyordu fazla hastası olmamasına rağmen uzun bir araştırma sonrası herkesin tavsiyesiyle funda hanıma gittim baya ilgilendi uzun uzun açıkladı acele etmeden muayene etti :) bir tanıdığım doğumu onunla yapmış sonrasında da ona devam ettim çok ilgiliydi dedi

Back
X