Tüp Bebek Merkezleri Çakmak erdemde Dr. Emel Türkoğlu hanıma tüp bebek yaptıranlar

Ayse1995

yavruma kavuştur ALLAH'ım
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2017
309
357
103
30
Arkadaşlar ben bu ay tüp bebek yaptırcam erdem hastanesinde eğer burda tüp bebek yaptıranlar varsa yardımcı olabilirmi lütfenn

Evet canım başarılı bir tedavi oldu emel hanım ve betül hanım birlikte çalışıyor onlara teşekkür ediyorum şuan hamileyim tavsiye ederim

He. Bende şuan tedavi görüyorum canım. Bendede aynı kadro var. İlk seferinde mi tuttu süreçleri biraz konuşalım mı özelden canım

Emel hanımın ilgisinden tecrübesinden memnunum ama doğumda nasıl olur bilemem sende doğumhane temizliği ve fiyat bilgisi aldıysan söylermisin

İçeriden bir hemşire var o söyledi eşime normal doğum 1000 TL diye ssk lı ya. Ben daha bir şey soramadım hastaneye.
Hemşire bayağı tavsiyee etmiş.

Merhabalar uzun süredir foruma birşey yazılmamış. Emel hanıma 6 ay önce tüp bebek tedavisi oldum olumsuz sonuçlandı. Şu an tekrar düşünüyoruz ama erdeme gidip gitmemekte kararsız kaldım. Fiyatı uygun, burada iki kez yaptırabileceğim tedaviyi bahçeci tüp bebekte tek seferde yaptırabilirim. Giden arkadaşlar yorum yapabilir mi? Başarı oranını merak ediyorum çünkü

merhaba, öncelikle moralinizi bozmamanızı tavsiye eder yola devam etmenizi tavsiye ederim. özel değilse neden olmadı acaba birde ne kadara yaptırdınız?

Merhabalar uzun süredir foruma birşey yazılmamış. Emel hanıma 6 ay önce tüp bebek tedavisi oldum olumsuz sonuçlandı. Şu an tekrar düşünüyoruz ama erdeme gidip gitmemekte kararsız kaldım. Fiyatı uygun, burada iki kez yaptırabileceğim tedaviyi bahçeci tüp bebekte tek seferde yaptırabilirim. Giden arkadaşlar yorum yapabilir mi? Başarı oranını merak ediyorum çünkü
Merhaba baya olmuş yazalı ama Olumlu sonuç aldınız mı acaba? Birde fiyatlar nasıl ?

Arkadaslar merhaba. Bende cikolata kistleri var ve tup bebek yaptirmayi düşünüyorum. Doktor arayisindayim. Bahceciyle gorustum ama pek ısınamadim oraya. Emel hanımla görüştüm. Kendisiyle ilgili tecrubeleri olanlar paylasabilir mi?

Evet canım başarılı bir tedavi oldu emel hanım ve betül hanım birlikte çalışıyor onlara teşekkür ediyorum şuan hamileyim tavsiye ederim
Merhaba bende Emel hanım tüp benek tedavisi olmak istiyorum aşılama oldum tutmadı. Siz ilk seferde mi hamile kaldınız tüp bebek tedavisinde

Merhaba bende Emel hanım tüp benek tedavisi olmak istiyorum aşılama oldum tutmadı. Siz ilk seferde mi hamile kaldınız tüp bebek tedavisinde
Merhaba S superbowl . Yıllardır çoğu konu için kadınlar kulübünü karıştırırım üye olmamın gerekeceğini hiç düşünmemiştim :) Sizin mesajınızı görünce yazmak istedim, Ben de aynı hastanede ilk tüp bebek tedavimi gördüm fakat malesef negatif sonuçlandı, ikinciyi de muhtemelen yine Emel hanım ile deneyeceğim. Sizin aşılama Emel hanımda mı oldu?

Merhaba S superbowl . Yıllardır çoğu konu için kadınlar kulübünü karıştırırım üye olmamın gerekeceğini hiç düşünmemiştim :) Sizin mesajınızı görünce yazmak istedim, Ben de aynı hastanede ilk tüp bebek tedavimi gördüm fakat malesef negatif sonuçlandı, ikinciyi de muhtemelen yine Emel hanım ile deneyeceğim. Sizin aşılama Emel hanımda mı oldu?
Mrb tup bebek fiyatı ne kadara yaptrdnz acaba bende o hastaneye gitmeyi düşünüyorum da

Mrb tedavi oldunuz mu ne kadar fiyat verdiler
Merhabalar ben de bu ayın 20 sinde baslicam tüp bebek tedavisine bize yılbaşından önce 13 bin diye söylediler yılbaşından sonra zam gelir demişlerdi ama ne kadar olur bilemiyorum bizde Emel hanıma gidiyoruz kendi doktorumun arkadaşı ve çok iyi biri

Back
X