Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım başarılı bir tedavi oldu emel hanım ve betül hanım birlikte çalışıyor onlara teşekkür ediyorum şuan hamileyim tavsiye ederimSelam canım. Ne yaptın başladın mı erdeme?
Evet canım başarılı bir tedavi oldu emel hanım ve betül hanım birlikte çalışıyor onlara teşekkür ediyorum şuan hamileyim tavsiye ederim
Evet canım başarılı bir tedavi oldu emel hanım ve betül hanım birlikte çalışıyor onlara teşekkür ediyorum şuan hamileyim tavsiye ederim
Emel hanımın ilgisinden tecrübesinden memnunum ama doğumda nasıl olur bilemem sende doğumhane temizliği ve fiyat bilgisi aldıysan söylermisinMerhaba, Emel hanımdan memnunmusunuz ben de doğumumu orda yaptırmak istiyorumda.
Emel hanımın ilgisinden tecrübesinden memnunum ama doğumda nasıl olur bilemem sende doğumhane temizliği ve fiyat bilgisi aldıysan söylermisin
Merhaba baya olmuş yazalı ama Olumlu sonuç aldınız mı acaba? Birde fiyatlar nasıl ?Merhabalar uzun süredir foruma birşey yazılmamış. Emel hanıma 6 ay önce tüp bebek tedavisi oldum olumsuz sonuçlandı. Şu an tekrar düşünüyoruz ama erdeme gidip gitmemekte kararsız kaldım. Fiyatı uygun, burada iki kez yaptırabileceğim tedaviyi bahçeci tüp bebekte tek seferde yaptırabilirim. Giden arkadaşlar yorum yapabilir mi? Başarı oranını merak ediyorum çünkü
Merhaba bende Emel hanım tüp benek tedavisi olmak istiyorum aşılama oldum tutmadı. Siz ilk seferde mi hamile kaldınız tüp bebek tedavisindeEvet canım başarılı bir tedavi oldu emel hanım ve betül hanım birlikte çalışıyor onlara teşekkür ediyorum şuan hamileyim tavsiye ederim
Merhaba S superbowl . Yıllardır çoğu konu için kadınlar kulübünü karıştırırım üye olmamın gerekeceğini hiç düşünmemiştim :) Sizin mesajınızı görünce yazmak istedim, Ben de aynı hastanede ilk tüp bebek tedavimi gördüm fakat malesef negatif sonuçlandı, ikinciyi de muhtemelen yine Emel hanım ile deneyeceğim. Sizin aşılama Emel hanımda mı oldu?Merhaba bende Emel hanım tüp benek tedavisi olmak istiyorum aşılama oldum tutmadı. Siz ilk seferde mi hamile kaldınız tüp bebek tedavisinde
Mrb tup bebek fiyatı ne kadara yaptrdnz acaba bende o hastaneye gitmeyi düşünüyorum daMerhaba S superbowl . Yıllardır çoğu konu için kadınlar kulübünü karıştırırım üye olmamın gerekeceğini hiç düşünmemiştim :) Sizin mesajınızı görünce yazmak istedim, Ben de aynı hastanede ilk tüp bebek tedavimi gördüm fakat malesef negatif sonuçlandı, ikinciyi de muhtemelen yine Emel hanım ile deneyeceğim. Sizin aşılama Emel hanımda mı oldu?
Mrb tedavi oldunuz mu ne kadar fiyat verdilerMerhaba bende Emel hanım tüp benek tedavisi olmak istiyorum aşılama oldum tutmadı. Siz ilk seferde mi hamile kaldınız tüp bebek tedavisinde
Merhabalar ben de bu ayın 20 sinde baslicam tüp bebek tedavisine bize yılbaşından önce 13 bin diye söylediler yılbaşından sonra zam gelir demişlerdi ama ne kadar olur bilemiyorum bizde Emel hanıma gidiyoruz kendi doktorumun arkadaşı ve çok iyi biriMrb tedavi oldunuz mu ne kadar fiyat verdiler