Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben eşime aldım valla memnunuzÇakşır suyunun faydalarını kullanıp olumlu sonuc alan var mı merak ediyirum bende onu arastiriyordum nette baktım bayada olumlu sonuc alanda var almayanda ama geneli olumlu sonuçtu inşallah kullananlar yazarda bilgileniriz
Mrb sizde kullandınız mı peki işe yaradı mıArkadaşlar çakşır suyu kullanımı dikkat edilmediği ve uzun vadede kullanıldığı vakit karaciğer sorunlarına yol açıyor kaş yapıyım derken göz çıkarmayın lütfen aman dikkatli kullanın illaki kullanacaksaniz
Hayır kullanmadik ama bunu baya araştırdım bir dönem neredeyse alacaktım Instagram'da patladı bu olay birgebeningunlugu sayfasında çok kişi şikayetçi olmuştu imkanı olan girip o paylaşımları bulup okusun. İnsanlar çok ciddi şeyler atlatmislarMrb sizde kullandınız mı peki işe yaradı mı
Hmm bakalım ya deneyelim yapacak bsıy yok bizde işe yarıyorHayır kullanmadik ama bunu baya araştırdım bir dönem neredeyse alacaktım Instagram'da patladı bu olay birgebeningunlugu sayfasında çok kişi şikayetçi olmuştu imkanı olan girip o paylaşımları bulup okusun. İnsanlar çok ciddi şeyler atlatmislar
bizim sertlesme sorunu degil sperm sayısı azlığı var onun için arastiriyordumBen eşime aldım valla memnunuz
Suana kadar denedıgınız seyler var mıbizim sertlesme sorunu degil sperm sayısı azlığı var onun için arastiriyordum
ilac kullandik ama fayda gormedik suan zeytinyağı ve incir yaptım onu kullanıcak eşimSuana kadar denedıgınız seyler var mı
Eşine e vitamini alilac kullandik ama fayda gormedik suan zeytinyağı ve incir yaptım onu kullanıcak eşim
bende almayı düşünüyorum çok tsk ederimEşine e vitamini al