- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi makarnasosu
Bence hemen kadınla konuşma .belki kızın aldı takmak istedi düşürdü bir yerlere yada oynarken farklı bir yere koydu . Süpürgenin haznesini de kontrol etseydin keşke . Evi iyice bir ara .kızınla da konuş ondan sonra kadına sorarsın temizlerken böyle bir bileklige rastladın mi diye falan ..benim de hem maddi hem de manevi değeri çok yüksek olan bir kelepcem çalındı .evimde kalabalık misafir agirladim, ertesi gün kelepçe yok oldu . Kimseyi de suclayamadim ama çok üzüldüm ,babamın hediyesiydiBayanlar fikrinize ihtiyacım var. Yıllardır gelen yardımcı bayan ayrılmak zorunda kaldı. Uzun süre kimseyi almadım. İşlere yetişemeyince tanıdığım birinin tavsiyesiyle birisini çağırdım. 3 aydır 15 günde bir geliyor. O iş yaparken evde oluyorum ama odada sürekli başında bekleyemiyorum.Dün yine bendeydi temizlik yapıp gitti. Kızımın şifoyerinin çekmecesinde sahte boncuk takılar ve birkaç tanede altın görünümlü bileklik vardı. Teyzesinin hediye ettiği altın bilekliğide onların arasına koymuştu.2-3 gün önce kontrol etmiştim orda duruyordu . Bu gün sabah aklıma geldi baktım yok. Kızımı aradım başka yere koymadım , 1 aydırda hiç takmadım ama yerinde duruyordu dedi. Kadının günahını almak istemiyorum ama 15 gündür eve misafir bile gelmedi. Yabancı girmedi.Kadınla konuşmak istiyorum ama yaptıysada kabul etmek istemez.Maddi yönünü bırakın kızım içim hediye hatırası olan bir şeydi.Bir daha zaten evime sokmam da onu, siz olsanız nasıl sorardınız.