Çalışabilir raporu sonrası covid

ayparcam14

Guru
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
613
534
303
İstanbul
Merhaba Hamileyim 32. Haftamda çalışabilir raporu almıştım 35. Haftamda covid oldum. 14 gün karantina verildi. Karantinam bitince tekrar işe başladım. Bu süre yandı mı yani doğumdan sonraya o 14 gün aktarılır mı aktarılmaz mı? Net bilgisi olan var mı?

Normal koşullarda çalışabilir raporu aldıktan sonra aldığın raporlar doğum izninden düşülür. Sonrasında İşe geri dönmeniz bir şey değiştirmez

Aktarılmıyor diye biliyorum. Bende 32. Haftadan sonra yıllık izin kullanabilirmiyim diye sormuştum o süre doğum sonrasına aktarılmaz demişlerdi. Rapor ve izin kullanırsan aktarılmıyor. Devlet memurumusunuz mevzuatlarda açıklaması vardı

Aktarılmıyor diye biliyorum. Bende 32. Haftadan sonra yıllık izin kullanabilirmiyim diye sormuştum o süre doğum sonrasına aktarılmaz demişlerdi. Rapor ve izin kullanırsan aktarılmıyor. Devlet memurumusunuz mevzuatlarda açıklaması vardı
Öyle ama bu biraz farklı bi durum izin değil rapor değil aslında ama bana göre de aktarılmaz gibi

Öyle ama bu biraz farklı bi durum izin değil rapor değil aslında ama bana göre de aktarılmaz gibi
Geçmiş olsun. Ters olmuş inşallah aktarılır diycemde bence aktarılmaz. Doğum sonrası 1 günün bile ne kadar kıymetli olduğunu biliyorum🙄. Sağlıkla qlın bebişinizi kucağınıza

Back
X