çalışamıyorum yardım edin

pelinbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
579
-3
0
İstanbul
Benim son hız lysye hazırlanmam gerekiyo ama ben bi türlü konsantre olamıyorum kızlar:( içimde sürekli kötü bi his var ağliycak gibi oluyorum canım hiç bişey istemiyo hedeflerim vardı ama onlar bile beni hırslandıramıyo en yakın arkadaşlarımla aram bozuk bu sebeptende canım sıkılıyo eski çevremden kimseyle görüşmüyorum ve geçmişe özlem duyuyorum kafam sürkeli karışık çok dalgınım nolursunuz bişeyler diyin tavsiyeye çok ihtiyacım var tek düşündüğüm şey sınav olsun istiyorum bunu nasıl başarabilirim

bence bir uzmandan yardım almalısın, eğitim danışmanları bu konuda sana yeterince yardımcı olacaktır tatlım.
dershaneye gidiyorsan bünyesinde eğitim danışmanı barındırıyordur, ek ücret ödemeden yardım alabilirsin.

bence bir uzmandan yardım almalısın, eğitim danışmanları bu konuda sana yeterince yardımcı olacaktır tatlım.
dershaneye gidiyorsan bünyesinde eğitim danışmanı barındırıyordur, ek ücret ödemeden yardım alabilirsin.

teşekkürler,rehberlik hocasıyla konuşuyorum hep ama pekde işe yaramıyo açıkçası :(

hayal kur ün,vers,tey, kazanınca edıneceğin arkadaşları onlarla gezip tozduğunu düşün ve şöyle düşün Allah belkide senı o sınavı kazan diye arkadaşlarından ayırmıştır

her şeyde bir hayır vardır.

Back
X