çalışan 2. bebeğe cesaret edemeyen ama isteyen,tekmi kalsa diyen bütün anneler gelin dertleşelim

ilkduyansenol

kaça bölünebilirim
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
5.285
4.041
173
selam kızlar konu başlığındaki sıkıntılar sizde varsa buyrun tanışip hep birlikte bir yol kat edelim fikirlerimizi paylaşalım ,lakin aylardır kendimi hep bu sorula içerisinde buluyorum

Merhaba,
Bende varım.Bebeğim küçük daha 8 aylık.Ama birara kararsızdım.Gelip gidiyorum hala.Benim gözüm almıyor valla. Bünyem de zayıf.Çok yoruyor bebeğim beni.Tansiyonum düşüyor hemen.Çok zorlanıyorum.

Merhaba,
Bende varım.Bebeğim küçük daha 8 aylık.Ama birara kararsızdım.Gelip gidiyorum hala.Benim gözüm almıyor valla. Bünyem de zayıf.Çok yoruyor bebeğim beni.Tansiyonum düşüyor hemen.Çok zorlanıyorum.

ben varım bennn... :110:
o kadar kararsızım ki..
Kızım 3 yaşında. Maddi sıkıntılar var o_O eşim tek cocuk olduğu için kardeş şart diyor..bende kardeşten yanayım..
bir yanım ne olacak bi şekilde büyür modunda..
bir yanım mantıklı davran ,acele etme diyor..

en son kararım şu. Bir işe başvurdum. eğer o olursa 1 sene kadar erteleyeceğiz.
Eğer bu işe kabul edilmeyip şuan bulunduğum yerde devam edersem faaliyete geçeceğiz :KK45:

Merhaba,
8 aylık daha çok küçükmüş. 1 yaştan sonra düşünmek daha iyi olur.hem vücut ancak kendini toparlar canım..
Doktorum doğumdan sonra 1 sene cocuk düşünme demişti bana..

Back
X