Çalısan bir anneyim.Tek çocukla isten eve geldigimde hic birsey yapamiyorum.Buna spor,kitap okumak,vs. dahil.Çunku enerjim kalmiyor.İse de gitmesem 24 saat cocugumla yatip yine onunla kalkacagim.Günlerim cok verimsiz geçiyor.Kendime zaman ayıramiyorum.Zorla uyutuyoruz nerdeyse 12yi buluyor.Ben uyuya kaliyorum o ara.Sabah ise gitmek icin uyandigimda kendimi hic dinlenmis gibi hissetmiyorum.Ozellikle kafam yorgun oluyor.Cocugu birakip esimle gezip.kafa dagiticamiz kimse de yok.Kaldik böyle basbasa.Bebegim 2 yasina yaklaşti.Çocuk hemen düsünmüyordum ama calistigim is ortaminda cok huzursuzum.Uzak kalmak adina 2.cocugu düsünmeye basladim.biraz dogumizni falan,3 senem dolunca yani 2 sene sonra bulundugum yerden tayin isteyebiliyorum.O döneme denk getirebilirsembi umut oradan giderim diyorum.Ama iste tek cocukla bu kadar bunalmisken 2.çocuk daha mi zor olacaktir?Deger mi ne dersiniz?Suan bulundugum yerde mutlu degilim.Herseye katlanip beklemeli mi yine de..Çalisan ve benim durumda olan annrler nasil başediyorsunuz.