- 13 Mart 2015
- 1.268
- 982
- 123
Çalışıyorum,hayat şartları gereği çalışmak zorundaydım. Nefret ediyorum artık bu cümleden ama ona daha iyi hayat şartları sunabilmek adına,ona her ay yeni kıyafetler almak adına sadece bunlarla avutuyorum kendimi. Ama ne kadar iyi anneyim , bir orda bir burda bir yanımızda bir değil. İşten çıkmak bir çözüm değil,işte çalışmak maddi anlamda çözüm ama manevi anlamda değil. Duygularım o kadar karmakarışık ki üstün körü cümleler kurabiliyorum. Evladımı istediğim şekilde büyütemiyorum belki de,sadece görsel anlamda .... ama o ne derece mutlu bu durumdan ? İleri de neden anne neden yanımda olmadın der mi bana , çalışmadığım zaman daha bir bağlıydıl her zaman onunla ... ama şimdi değil , yorucu yoruluyorum yetmeye çalışıyorum ne derece yeterliyim bilmiyorum ama hayatın toz pembe değil tabi ki. Yani her ne kadar anlatabildiysem artık kırıcı oluyorum . Herşeyinden uzak kaldığım için çevremdekileri de kırıyorum özellikle bakan canım annemi . Herkesin hayatı allak bullak olmak zorunda mı diye düşünüyorum. Düşünüyorum sadece ama cesaret edemiyorum... bu durumu tek yaşayan ben miyim? Bir ben mi giriyorum bu çıkmaza ..