Çalışan anne ve ikinci çocuk ne zaman olmalı sorunsalı?

Papabolunka

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2017
163
93
48
38
Merhaba. Çocuğum 1 yaşında. Doğumum sezeyandı ve çok zor bir doğum tecrübem var hatırlamak bile istemediğim. Hem doğumun zor olması hem çalışan bir anne olmam ama yaşım da 32.. ikinci için ne kadar beklemem gerek bilmiyorum çok düşünüyorum bu konuda .... çocuğumu kardeşsiz de bırakmak istemiyorum Allah nasip ederse ama nasıl bir şey bilmiyorum daha her şeyi yeni yoluna koyup tam düzen oluşturmuş hatta biraz rahatlamışken tekrar sil baştan minik bir bebek nasıl oluyor zorluyor mu çok ? Üstelik benim çocuğuma annem bakıyor ona rağmen ben çok yoruluyorum bazen kesinlikle bir çocuk yeter ya diyorum bazen o noktaya geliyorum. Ama yaşım da ilerlemeden yapmam lazım sanki ..?

Burda çocuğunuza kardeşten çok sağlıklı anne ve babasıyla daha çok vakit geçiren bir hayat lazım. Ve en önemlisi de sizin buna hazır olup olmamanız. Bebeğinize anneniz bakıyor peki 2.ye kim bakacak?
Belli ki istemiyorsunuz bence illa 2 çocuk diye hiç olmazsa şu an diretmenin anlamı yok.

35 e kadar zamanı var bence hem ufaklık buyumuş olur. ben de 31 yaşındayım çalışyıorum şuan 22 aylık ve 3 - 4 yıl daha yapmayı düşünmüyorum zaten annem de 2 cocuk bakamaz , çalışmam da gerekli belki 4 yıl sonra cocuk yapıp 1 - 2 yıl ara verebilirim işe .

Back
X