- 21 Ağustos 2017
- 163
- 93
- 48
- 38
- Konu Sahibi Papabolunka
Zaten beni takip eden doktorum yapmadı doğumumu memlekette yaptım annemin yanında olayım diye hiç tanımadığım bir doktora gittim ama baya ünlü biriydi ne biliyim böyle olucağını kötü bir Doğum hatıram oldu sayelerinde... inşalah artık ikincide çok araştırıp çok inceleyip ona göre hareket edicem. Daha önce ameliyat olduğum için sezeryan danda korkmuyordum çok rahat girdim ameliyathaneye ama hiç de öyle değilmiş normal Doğum da zordur elbet ama sezeryan da kurtuluş çok rahat sanmasın kimse wallaAy sanada mı aynısı oldu bacım ya arızalar bizi bulmuş: -( haram olsun verdiğimiz paralar ben sezeryan bile istememiştim doktor bana son dakkaya kadar normal doğurursun diyordu sezeryanı düşünmüyodum hiç ama 41.haftada sırf açılmam yok diye bir anda sezeryan dedi suni sancı verin dedim ısrarla vermedi zorla sezeryana aldı hiçbir sıkıntım yokken... Allah sorsun helal etmiyorum alışmışlar tabi kesip biçmeye.. parada tatlı geliyo tabi
Sezeryandan 2 sene sonra normal doğum yapanları duydum ama onu yaptıracak bi doktor burda bulmak zor![]()