Çalışan anneler , sıcaklarda sütü nasıl taşıyorsunuz ?

Chicco Termik Mama - Biberon Saklama Kabı

Chicco

Fiyatı : 62,00 TL KDV Dahil!!
KDV Dahil : 62,00 TL
Piyasa Fiyatı : 74,00 TL

Kredi Kartı ile : 62,00 TL

Havale ile : 58,90 TL (%5 indirim)

walla ben hesaplayıp çıkış saatime 2 - 3 saat kala sağıyorum bak termos aklıma bile gelmemişti.

peki benim de bir sorum olacak; her iki göğüsten alınan sütü de aynı kapta saklamak yani birleştirmek olur mu?

walla ben hesaplayıp çıkış saatime 2 - 3 saat kala sağıyorum bak termos aklıma bile gelmemişti.

peki benim de bir sorum olacak; her iki göğüsten alınan sütü de aynı kapta saklamak yani birleştirmek olur mu?

ben tek biberonda saklıyorum ve 4 aydır hatta doğdugundan beri tek biberon hastanede de öyle dediler ayır demedi dr.ve hemşireler

Ben iki haftadır bıraktım okulda süt sağmayı gelince ve sabah çıkmadan emziriyorum. zaten ek gıdaya başlayalı anne sütü istemiyor. Zorla emzirmeye çalışıyorum.

selam kızlarr
bendeeğitimden dolayı 1 ay sağdım. 2 saatte 1 sağıyordum bulunduğum yerdeki kafenin buzdolabına koyuyordum. eve gelirkende atta çantamızın termal gözüne koyuyordum. çok para vermenize gerek yok cooler bag ler var. sabah cooler bag inize buz jeneratörünüzü koyun akşama kadar soğuk tutacaktır
ben lansinoh un süt saklama poşetlerini kullandım. az süt çıktığında iki göğüsün sütünü birleştiriyordum.

Back
X