Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Calisan anneler yardim

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Pearlgirl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
2.357
2.255
133
Kizlar merhaba lutfen bana calisan anneler cevap versin memur olmak istiyorum ancak ogullarim icin tereddutte kaliyorum.2 oglum var biri 2 digeri 4 yasinda kpssye girdm atandim (insallah) diyene kadar 2 yil daha gecer aslinda istegimiz esimle ege tarafina yerlesmek ben memur olur o taraflar tercih yaparsam esimde es durumunda gelebilcek.Ama surekli dusunuyorum cocuklara yazik olur mu vu duruma alisabilirlermi ?? Calisan anneler varsa yazabilirlerse cok sevinirim

Ben çalışıyorum ve imkanım olsada çocuklarıma ekstra sunabileceğim her türlü olanak için ömür boyu çalışnayı düşünğyorum.

çalışarak çocuk büyütmek çok zor ya herşey zenginler için şu dünyada:)) bol zamanın olacak ki çocuğunla kaliteli zaman geçireceksin.

Valla benim eşimin arkadaşı vardı çocuğuna bı sure ben baktım sonra evlenip farklı şehire geçince onlarda krese verdiler memnun kalmadılar bakıcam kimseleride yoktu yabancı şehirde kimseye de guvenemediler anneleri memur istifa etti kadın şimdi ikinci çocuğunu da doğurdu kendi bakıyor bu zamanda tek maaşla geçim olmuyor lakin çocuklarda perişan oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…