calisan anneler yardimm lutfenlutfennn

cansoe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
68
0
36
İzmir
merhaba kizlar.

size bir sorum olcakti biliyosunuz bir bebegim var ve calisyordum 2 hafta once cikis aldim cunku isimi sevmiordum.
dun esimle konusurken esim beni cok etkileyen seylr soyledii..
bir kac borcumuz var ben 5 ay ful calissam bitecek nolur bana yardim et dedi nasil olsa annemler bakar bizde calisip borclardan kurtuluruz dedi sonrada haftada 3 gun calisir bebegimiz creche gotururuz dedi.. suanda is aryorum.. annem uzakta biliyorsunuz gorusmuyorum..
bebegimi kaynanama birakmak istemiyorum ama esime destek olmak istiyorum bi kac ay dismi sksam olucak rahatlicaz ama kafam cok karisik.. full calisirsam bebegim haftada 3 defa orda yatmak zorunda kalicak. borclarimiz bittikten sonra benim grinligmde azalir belki daha fzla dsari cikip gezenilirz suana birsey yapamiyoruz.

calisan anneler siz cocuklriniz nereye birakiyorsunuz? nasil dayaniyorsunuz lutfenn bir akil verin ne yapmam lazim?

Benim henüz 40 i yeni çıkmış bebeğim var. Kendi isim oldugu icin erken dönmek zorunda kaldım.
Ama part time geliyorum bütün gun durmuyorum. Bebeğime annem bakıyor. İcim rahat gözüm arkada kalmıyor. Sutu sagip bırakıyorum.
Tek sorun bir kac saat de olsa özlüyorum.
Bence 5 ay icinde rahatlayacaksınız çalışın bırakın kv ye. Sonrasında sürekli borçlar yüzünden sıkıntı ceknektense 5 ay sıkın disinizi

Back