Calisan anneler yardimmm ve tavsiye lazimm

cansoe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
68
0
36
İzmir
Kizlar merhaba cok sukur is buldum insallah bunaldimdan cikicam hala ayni tembel ve yorgunum uff evde oturdugum halde.. Size sorum bu bebeklerinize kimler bakiyo, kac gun ve saat kactan kaca??

hayırlı olsun yeni işiniz ,benimki kreşe gidiyor.sizin çalışma saatleriniz nasıl?

Son düzenleme:
sabah 8:30 dan akşam 19:00 a kadar kreşte,cumartesi de kreş açık ama ben çalışmadığım için yollamıyorum.suçluluk duygusu hepimizde olmuştur ama senin çalışman çocuğunun geleceği

Son düzenleme:
işin hayırlı olsun.
ilk zamanlar,vicdan azabı çekmen çok normal (bende aylarca ağlamıştım)ama herşey iyi şartlar altında hayatımızı devam ettirmek için deilmi.çocuğunda alışır,sende alışırsın,her şey zamanla düzene girer farkına bile varmazsın.

bu arada ben sabah 9 akşam 6 cmt günleri 1 e kadar çalışıyorum.kızım geçen sene kreşe gitti,bu sene aynı yerin anasınıfına gidiyor.
sabah 8 akşam 4,servisle babanneye gidiyor.araba durumuna göre babası yada ben alıyorum ordan.gerçi 1 aydır babacım bende o bakıyordu ama yarın gidiyor.getir götür mesaim başlıyor yine :(

Bu konuda yazılmış o kadar çok makale yazı vs var ki onları oku rahatla :)

Benim kızımda anaokuluna gidiyor, onları biz motive edeceğiz.

Senin huzursuz olduğunu anlarsa o da huzursuz olur, rahat ol, etrafta bir sürü çalışan anne var..

En önemlisi akşam eve geldiğinde ona ayıracağın zaman ve o zamanın kalitesi.. Birde çookkk sevdiğim hafta sonları :)

Back
X