Çalışan Anneler?

narinkemer

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2022
36
-34
16
27
Anneler ikinci oğlum olacak Allah nasip ederse cinsiyet tam net değil ama yüksek ihtimalle erkek ben bir kızım olsun çok istiyordum yine de dua eder misiniz? Üçüncü çocuk fikrini düşünmek ağır geliyor hani kız olacağını bilsem yine tamam ama hem çalışan anneyim hemde sağlıksal olarak beni zorlayabilir Benim yerimde olsaydınız üçüncü çocuğu düşünür muydunüz?Dua edin benim için lütfen 🥺

Anneler ikinci oğlum olacak Allah nasip ederse cinsiyet tam net değil ama yüksek ihtimalle erkek ben bir kızım olsun çok istiyordum yine de dua eder misiniz? Üçüncü çocuk fikrini düşünmek ağır geliyor hani kız olacağını bilsem yine tamam ama hem çalışan anneyim hemde sağlıksal olarak beni zorlayabilir Benim yerimde olsaydınız üçüncü çocuğu düşünür muydunüz?Dua edin benim için lütfen 🥺
Daha ikinciyi doğurmadan üçüncüyü nasıl düşünüyorsunuz kendiniz diyorsunuz beni zorlayabilir diye buradakiler size yapın üçüncüyü dese yapacakmısınız yani. Kendiniz karar vermeniz lazım buna

Daha ikinciyi doğurmadan üçüncüyü nasıl düşünüyorsunuz kendiniz diyorsunuz beni zorlayabilir diye buradakiler size yapın üçüncüyü dese yapacakmısınız yani. Kendiniz karar vermeniz lazım buna
Hocam tepkili bir şekilde cevaplamanızın maksatı nedir sadece içimdeki bir soru işaretini ortadan kaldırmak istedim adamakıllı cevap veremeyecekseniz niye yaziyorsunuz? Siz dört dörtlük sorular mi soruyorsunuz? Tasarlanmış olamaz mıyım

Hocam tepkili bir şekilde cevaplamanızın maksatı nedir sadece içimdeki bir soru işaretini ortadan kaldırmak istedim adamakıllı cevap veremeyecekseniz niye yaziyorsunuz? Siz dört dörtlük sorular mi soruyorsunuz? Tasarlanmış olamaz mıyım
Ben tepkili bir cevap vermedim öyle anlaşıldıysam kusura bakmayın.

3. Çocuğu düşünmek için önce bi 2. Yi doğurun bakalım nasıl yapabiliyor musunuz zorlanıyor musunuz yani sizce de çok erken değil mi ? Kaldı ki ekonomik durumda önemli üçüne de iyi olanaklar sağlayacak mısınız ? Çalışıyorsunuz ilk çocuğa kim bakıyor mesela. Bir sürü soru var ayrıca sizinde erkek olacak diye 10 tane doğuranlardan farkınız yok bence sırf kız olsun diye istiyorsunuz bunu.

La havle Vela kuvvete

3. Çocuğu düşünmek için önce bi 2. Yi doğurun bakalım nasıl yapabiliyor musunuz zorlanıyor musunuz yani sizce de çok erken değil mi ? Kaldı ki ekonomik durumda önemli üçüne de iyi olanaklar sağlayacak mısınız ? Çalışıyorsunuz ilk çocuğa kim bakıyor mesela. Bir sürü soru var ayrıca sizinde erkek olacak diye 10 tane doğuranlardan farkınız yok bence sırf kız olsun diye istiyorsunuz bunu.
Evet Allah iki çocuğun da eksikliğini vermesin Ben sadece etrafından duyduğum kadarıyla kendime göre yol cizmek istedim hem kız çocuğu istememnin nesi kötü burada erkek çocuk istiyorum diye yazsaydım da linclerdiniz sizin boyle bir isteginiz yoksa Allah vermesin o zaman ne diyeyim.Ya da Allah vermiş eksikliğin ne demek olduğunu biliyorsunuz

Bir cinsiyet hedefiyle çocuk yapılmasını doğru bulmuyorum.

Bu çağda 2. çocuk mantığını dahi anlamıyorum.

Hatta bu yaşıma kadar öyle zorluklarla karşılaştımki asla çocuk istemiyorum.

Hiçbir canlı bu ülke ve bu dünya şartlarını haketmiyor. Bencillik gibi geliyor bana çocuk yapmak.

Bir cinsiyet hedefiyle çocuk yapılmasını doğru bulmuyorum.

Bu çağda 2. çocuk mantığını dahi anlamıyorum.

Hatta bu yaşıma kadar öyle zorluklarla karşılaştımki asla çocuk istemiyorum.

Hiçbir canlı bu ülke ve bu dünya şartlarını haketmiyor. Bencillik gibi geliyor bana çocuk yapmak.
Yapmayın o zaman ! Ben sadece fikir almak istedim gerçekten saçma sapan cevaplar yazılmış..! Başka bir sitede bu başlığı açtım ama kimse sizler kadar tepkili olmadı. Burayi aktif kullanan biri değildim iyiki de kullanmıyormuşum belki beni anlayan biri çıkar sandım..Allah gönlünuze göre versin hepinizin

Allah isteyen ve hakkıyla bakabilecek herkese çocuk nasip etsin. Benim bi oğlum var. Çalışıyorum. Destekçi kimsem yok. Bi kızım olsun isterdim hep ama ikinci çocuk düşünmüyorum. Sizin de dediğiniz gibi üçüncünün kız olma garantisi yok. Bi arkadaşım sırf kızı olsun diye üçüncüyü doğurdu şu an üç oğlu var. Sırf cinsiyet için çocuk doğurmayı da doğru bulmuyorum. Hepimiz hayallar kuruyoruz işte ben mesela hep kızım olsun büyüyünce birlikte gezer tozar alışverişe gideriz arkadaş gibi takılırız derdim. Allah oğluşumu nasip etti çok şükür. Şimdi aynı hayalleri oğlumla yaşamayı ümit ediyorum inşallah. Dolayısıyla kız olursa diye doğurmayın üç çocuk istiyorsanız doğurun.

Yapmayın o zaman ! Ben sadece fikir almak istedim gerçekten saçma sapan cevaplar yazılmış..! Başka bir sitede bu başlığı açtım ama kimse sizler kadar tepkili olmadı. Burayi aktif kullanan biri değildim iyiki de kullanmıyormuşum belki beni anlayan biri çıkar sandım..Allah gönlünuze göre versin hepinizin
Haıwhsjs hanımefendı cok fazla duygusal yaklasıyorsınuz hormonlardan sanırım siz tepki görmemişsiniz :D önce cocugunuzu sağlıkla doğurun kucagınıza alın büyütün 3. Yü bence sonra düşünürsünüz tasalanmanın anlamı yok yani😂😂

Öfke probleminiz var gibi.

Yap yap bereket getirir yazmamızı bekliyordunuz ama beklediğiniz olmayınca ünlemler, terketmeler.

Çocuğunda beklemediği şeyi yapınca böyle celalleneceksiniz mis gibi ssç yaratırsınız emin olun.

İnsanı olgunlaştıran beklemediği yorumlar üzerinde acaba onun dediğinin tamamen doğru olsaydı ona hak verecek olsam hangi düşünceyle verirdim diye düşünebilmesidir? ( Ölçüsüz Düşünce dengeleme (terapide) en can alıcı sorudur bu)

Yahu bitaneyi doğurdum, savaş mı çıkacak kıtlık mı olacak, her yer tekinsiz nasıl korurum diye kafayı yiyorum.. helal olsun millet biri karnına düşünce diğerini hayal edebiliyor….

Boş verin siz onları.Ben de iki erkek çocuğu üzerine bir kız ümidiyle heveslendim.3. de erkek oldu.Gerçi o da bize kızdan gönüllü oldu,iyi ki doğmuş.Evimizin neşe kaynağı.Hepsi için her gün tekrar tekrar şükrediyorum Rabbime.

Yaş 45 oldu,eşim çok pişman; keşke 40 da kız için bir daha deneseydik diyor.İnan tamam desem bugün bile ölüyor kız çocuğu için.Büyük oğlumu evlendirsem babaanne olurum ona rağmen.Bizde dua ediyoruz, ilk torunumuz kız olsun; gelin çalışırsa biz bakalım diye.

Yahu bitaneyi doğurdum, savaş mı çıkacak kıtlık mı olacak, her yer tekinsiz nasıl korurum diye kafayı yiyorum.. helal olsun millet biri karnına düşünce diğerini hayal edebiliyor….
Su hayatta neyin garantisi var ki keşke biri de dogurmasaydiniz

Boş verin siz onları.Ben de iki erkek çocuğu üzerine bir kız ümidiyle heveslendim.3. de erkek oldu.Gerçi o da bize kızdan gönüllü oldu,iyi ki doğmuş.Evimizin neşe kaynağı.Hepsi için her gün tekrar tekrar şükrediyorum Rabbime.

Yaş 45 oldu,eşim çok pişman; keşke 40 da kız için bir daha deneseydik diyor.İnan tamam desem bugün bile ölüyor kız çocuğu için.Büyük oğlumu evlendirsem babaanne olurum ona rağmen.Bizde dua ediyoruz, ilk torunumuz kız olsun; gelin çalışırsa biz bakalım diye.
Ya Allah razı olsun ❤️ Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin ben biraz kafamdaki soru işaretlerini kaldırmak istiyorum o yüzden ve etrafımda yaşça büyük kimselerle konuşunca sizin gibi pişmanım dediler o yüzden buraya başlık açtım.

2.yi bir doğur da, bismillah.

Back
X