- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
Duduklu reklami gibi olmusDüdüklü tencere kullanın,iyi marka bir düdüklü tencereyle herşey çok pratik bir şekilde hazır olur.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duduklu reklami gibi olmusDüdüklü tencere kullanın,iyi marka bir düdüklü tencereyle herşey çok pratik bir şekilde hazır olur.
Ben de evlilikte 3 yila yaklastim. Acaba o duduklu cesareti bana da gelecek mi ki ?6,5 yıllık evliyim 3 yıldan sonra düdüklüyle ufak ufak alıştırma yapmaya başladım. Şimdi gayet rahatım.
Korkunun ecele faydası yok sonuçta..
Hatta ilk düdüklü tencerem 7lt. ve kilipsliydi. Onunla bir şey yapmak sonrasında yıkamak zordu. Ben de emsan ın 3lt. olanından aldım. Şu bükülen kollu kapaılardan. Çok rahat oluyor.
Belli püf noktaları var onlara dikkat edince hiç sorun olmaz..
Buzlukta haşlanmış nohut ve haşlanmış kuşbaşı et varsa yarım saatte yemek hazır..
Her ay bi paket fasulye nohut ve yeşil mercimek haşlar porsiyonlara böler buzluğa atarım.Merhaba herkese,
Çalışan bir bayan olarak eve, yemeğe, temizliğe, düzene,, özellikle işten eve gidip yemek yapmaya nasıl yetişiyorsunuz??
Benim midemden rahatsızlık geçirdim soğuyan yemeği tekrar ısıtıp yemem zararlı bu yüzden akşamdan yapma gibi şansım yok.Sizler nasıl başa çıkıyorsunuz bu durumla belki pratik yolu vardır bilmediğim. 7.30da evde oluyorum 9a ancak hazır oluyor o saate yemek yemek çok rahat olmuyor bi yolu olmalı.
Teşekkür ederim ilgilenenlere.
Bekar evinin evim kadar temiz ve düzenli olduğunu görmedim :)Bekar evi gibi takılıyorum diyorsunuz yani
Merhaba herkese,
Çalışan bir bayan olarak eve, yemeğe, temizliğe, düzene,, özellikle işten eve gidip yemek yapmaya nasıl yetişiyorsunuz??
Benim midemden rahatsızlık geçirdim soğuyan yemeği tekrar ısıtıp yemem zararlı bu yüzden akşamdan yapma gibi şansım yok.Sizler nasıl başa çıkıyorsunuz bu durumla belki pratik yolu vardır bilmediğim. 7.30da evde oluyorum 9a ancak hazır oluyor o saate yemek yemek çok rahat olmuyor bi yolu olmalı.
Teşekkür ederim ilgilenenlere.
eTşekkür ederimMerhaba, .... sayesinde kendim yemek yapmak için uğraşmadan istediğim çeşit yemeği sipariş edip hem kendime hemde çevremdekilere ziyafet sofrası kurabiliyorum. Hemde bu yemeklerin fabrikasyon değilde ev hanımlarının ellerinden çıktığını bildiğim için gayet rahatım. Bakmanı öneririm.