- 28 Aralık 2007
- 1.272
- 421
- 323
- 42
- Konu Sahibi papatyam_83
-
benim düşüncem o yaşlarda bile anneme bırakmak. 15 e kadar yalnız bırakamam heralde10-11 yaş bakıcısız bırakmak için erken değil mi? O istemeyebilir de bence henüz küçük. Bir süre daha idare etmesi gerektiğini anlatın bence..
benim düşüncem o yaşlarda bile anneme bırakmak. 15 e kadar yalnız bırakamam heralde
yaz okuluna gitmek istemezler ki kesin istan ederler :))Benimki de daha küçük babaanne bakıyor. Bana 10-11 yaş civarı çocuğun bakıcı istemiyorum demesi ve onaylamam için evde temel ihtiyaçlarını rahatlıkla görmesi ve çok bilinçli olduğunu kanıtlamış olması gerekir. Ancak bu şartlar olursa zorunlu halde bırakabilirim..
Yaz okulu kriterlerini bilmiyorum tabi. Çocuğa daha faydalı olacaksa olabilir..
15 yasindaki kiz cocuklari( avmlerde toplu tasimada vs ki hallerinden bahsediyorum) mi kucuk allasen? Yani evlendirin demiyorum ama hepsi sevgili bulma gezme tozma birbirine komplo kurma internette fink atma derdinde. Bunlar icin kucuk degilse sorumluluk almak icin de olmamali. Biz uzum baglarinda fabrikalarda bile calistik o yaslarda okul harcligi icin. Bence 12 itibariyle kucuk degiller artik. 17 yasina gelmis bir ogrencime elma soydum ben ya!!!! Bilmiyormus cunku. Gayet de samimi bir sekilde soyledi cocuk. Anneler lutfen biraz insaf. Kocama hep derim ailen seni keske bi marangoz elektrikci veya oto tamircisjnjn yanjna verseymis yazlari keske diye cunkh evde bi tamirat olunca hic beceremez. Hic bi ustayi da begenmez ve kendi de yapamayinca aylardir yanmayan lambalarla kirik merdivenle oturuyoruz. Bu yasimda ben ogrenecegim bunlari o olacak. Demem o ki ne kadar erken o kadar iyi. Sjmdi kimseye eyvallahim yok. Kendime guvenim tavan. 5 kurussuz kalsam tarlada bile calisir evlere temizlige bile giderim gocunmam. Pasa veya Prenses degil onlar. Birkac seneye birey olup topluma karisacak insanlar.benim düşüncem o yaşlarda bile anneme bırakmak. 15 e kadar yalnız bırakamam heralde
Kesinlikle aynı fikirdeyim ben 10 11 yâslarinda o tarladan bu tarlaya çalisiyordum..evdebolduğimda da evi temizleyip yemek yapiyordum..annem tarladan geliyordu..15 yasindaki kiz cocuklari( avmlerde toplu tasimada vs ki hallerinden bahsediyorum) mi kucuk allasen? Yani evlendirin demiyorum ama hepsi sevgili bulma gezme tozma birbirine komplo kurma internette fink atma derdinde. Bunlar icin kucuk degilse sorumluluk almak icin de olmamali. Biz uzum baglarinda fabrikalarda bile calistik o yaslarda okul harcligi icin. Bence 12 itibariyle kucuk degiller artik. 17 yasina gelmis bir ogrencime elma soydum ben ya!!!! Bilmiyormus cunku. Gayet de samimi bir sekilde soyledi cocuk. Anneler lutfen biraz insaf. Kocama hep derim ailen seni keske bi marangoz elektrikci veya oto tamircisjnjn yanjna verseymis yazlari keske diye cunkh evde bi tamirat olunca hic beceremez. Hic bi ustayi da begenmez ve kendi de yapamayinca aylardir yanmayan lambalarla kirik merdivenle oturuyoruz. Bu yasimda ben ogrenecegim bunlari o olacak. Demem o ki ne kadar erken o kadar iyi. Sjmdi kimseye eyvallahim yok. Kendime guvenim tavan. 5 kurussuz kalsam tarlada bile calisir evlere temizlige bile giderim gocunmam. Pasa veya Prenses degil onlar. Birkac seneye birey olup topluma karisacak insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?