Çalışan arkadaşlar aylık harcama

Calisan biri olarak Simdi aylik kiyafetler ondan sonra parfümüs bilmem ne kuaförle sadece kas biyik bide sac kesimine giderim oyle abartili birseyim yok evde boyuyorum kendi sacimi ama ay icinde mutlaka bir 500 tl harcarim sadece kendim icin insanin gözune fazla geliyor ama insan ne sartlarda calisiyor israfa bende cok karşıyim yaptigim belki israf sonra o ay icinde ne kadar yoruldugum geliyor esler boyledir ama erkegin cok harcamasi olmaz onlar aaa bunu kac defadir giyiyorum demezler iyiki onlar öyle yoksa bizi kim durdururdu:KK70:

Ben her ay en fazla 400 harcıyorum o da aldığım kitaplarda dahil :-) makyaj malzemesi falan 4 ayda bir falan aliyorum o zaman biraz daha fazla oluyor bazı aylar daha az ayakkabı falan aldigim ay biraz zorluyor beni onun dışında 300 u bile geçmez mesela gecen ay baktım 300 olmuş bu ay daha az olur hatta belkide olmaz bişeyi lazım olmadıkça alma huyum yok tabi birde bekarım yalnız yaşıyorum şimdi almiycamda ne zaman alacam diyorum:-)

Her şirket öyle düşünmüyor ama:KK66: Y,ne aynı yazdıklarımı tekrar etmeyeyim. Bakış açıları elbet farklı olabilir ama çalışma koşulları burada çok etkili.
bence kıyafetleri bir fularla bir iki takıyla, v.s. bayağı bir değiştirabilmek mümkün... 80 li yıllarda kadınlar çok daha az kıyafetle çok daha şıktılar... yanlış anlamayın tartışma başlatmaya çalışmıyorum... bunu size dayatan şirketin giyim masraflarınızı karşılaması gerek ama bu taleplerini yazılı olarak şirketten isteyip ç.s.g.b. na durumu bildirmek gerek. kimse kimseyi böyle kullanmamalı....

Benim en büyük masrafım çalışmak için gittiğim kafede yiyiyp içtiklerim, benzin, kitap, tatil.... ara sıra kuaför ve kıyafet elbette ki var ama benim aylık harcamam 400 ü bulunca evde olağan üstü hal ilan ediliyor... çünkü çok kazanmıyoruz şu anda .... ama çook kazandığım ve ayda 50 tl harcadığım dönemi de biliyorum ihç bir şey kaybetmedim ... geçen sene tatile de gitmedik. bence yaşam kalitenizi sadece ve sadece umutlarınız ve motivasyonunuz belirliyor..... kullandıklarınız değil...

Back
X