Merhabalar hanimlar. Kac gundur bunalimdayim. 2 bucuk yillik evliyim 3 Aylik da kizim var. Bu gune kadar maas kartımda paramda esimin kontrolundeydi. Butuun birikimimiz onun adinaydi. Dugununuzu kendimiz yaptik.esyalarimizi biz aldik iki tarafada yuk olmadik. Ama esimin ailesi borclari cok oldugu icin bizden maddi olarak isteklerde bulundu. Ilk olarak kaynanam ameliyat oldu esim yaptirdi masraflari o karsilDi. Ben annesidir yaptirir diye bisey demedm ama kirildigimi dile getirdim. Ortak kazancimiz o bana soylesen yaptirma demezdm ama sonra haberm oldu dedm. Bana yaptirma desen de yaptircaktim ne gerek var dedi. Sonra annemlere 500 tl lazm oldu bende ona sormadan verdim. Verdikten sonra haberin olsun borc verdim dedm. Kizdi baya sen niye verdikten sonra diyosun diye. Ustunden 4 ay gecti şimdide kayinbabam kredi cekmek icin eski krediyi kapatacakmis bizden 1 saatligine 35bin tl istedi. Benm 2 gunn sonra haberm oldu esim zaten verecekmis ama soylicektim dedi. Ben once duydugum icin bide sormadan vermeye karar verdigi icin buyuk kavga ettm.hesaplari ayurmak istedim. Aileler de duydu durumu. Su an aramiz cok kotu. Sizce ben mi hataliyim