Arkadaslar.Ben calisan bir kadinim ama henuz hamile degilim. Hamileler genelde uyku halindedir, bulanti kusma gibi problemlerde kismen gozlenir. Stres de cok zararli ve ayrica hamile bir kadin yediklerine dikkat etmeli, i$lenmi$ gidalardan uzak durmalidir. Ama calisirken uykumuzu alamiyoruz, gunde 2 saatotobuslerde sallana sallana gidiyoruz. Cok yorgun eve dondugumuz icin yapmamiz gereken egzersizlere enerjimiz kalmiyor. masabasi islerde sirt agrisi cekebiliyoruz. Ogle yemeklerinde ne oldugu belirsiz seyler yiyoruz.(bizim isyerinde ev yemekleri yapiliyor ama kullandiklari yaglara guvenmiyorum, birde hijyenik olmayabilir, bilemiyoruz sonucta). Kisacasi hamileyken calismak bnm icime hic sinmiyo. Bebegime ve kendime gereken ilgiyi, ozeni gosteremem gibi geliyor. Hamile oldugumu ogrendigim anda istifa ederim diye dusunuyorum. Zaten dogumdan sonra 1-2 yil calismayip cocugumu kendim buyutmek istiyorum. Yani isimden zaten vazgecmis durumdayim. Siz ne dusunuyorsunuz benim icimden gecenler konusunda, cok mu abartiyorum?