çalışan hamileler/konu tekrarı

brc06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
246
92
123
çalışan anne adayları olarak paylaşımda bulunalım çünkü ben şimdiden zorlanmaya başladım belki birbirimize yol gösterici ve yoldaş oluruz.

sadece hafta içi çalışıyorum 08.00-17.30 ama uyanmakta zorlanıyorum bugün mdem fazla bulanıyor ama şükür gene de istifra etmiyorum maaşallah, evden yemek taşıyorum yemekhanenin yemegini pek yiyemiyorum sizlerde durum nedir?

bebeğin hayırlı olsun canım..inşALLAH miğde bulantıların fazla sürmez..benim yeni yeni geçiyor

gece hiç uykum gelmiyor zorla uyuyorum ve sabah haliyle zor ve geç uyanıyorum. işe de geç kalmıyorum ama odadakiler gelmiş oluyor bende geç kalmış sayılıyorum. en fazla 15 dk gecikiyorum...
yemekhanenin yemekleri güzel... havalandırması da iyi balık pişse bile kokmaz o yönden rahatım da bakalım ilerleyen zamanlar ne gösterecek..

sorun bende sanırım ben hatay lıyım o yüzden lezzet büyük problem yemekhanede yediğim hiç birşeyden tat almıyorum ayrıca da midem daha da kötü oluyor. umarım düzelir.

progesteron kullandığım için çok uykum var birde ben kiloluyum baya bu yüzden olumsuz etkileniyorum sanırım.

sağol canım seninde hayırlı olsun, Rabbim ikimizede bağışlasın sağlıkla inş.

sen çalışıyormusun?
amin inşALLAH..
evet canım çalışıyorum ama ilk zamanlardaki gibi zorlanmıyorum artık daha iyiyim sende öyle olacaksın sıkma canını...

ay bende çok zayıfım ondan korkuyorum. bebeği taşıma konusu kafamda soru işareti ...

zayıf

problem olmaz inş doktorun yorumu ne peki
yarın öğleden sonra gidecez .. önceden çocuk istiyoruz diye gitmiştim kontrol falan olmuştum.hormon testi bide kansızlık olabilir diye test yaptılar . sonuç normal çıktı ve hep öyle çıkar yıllardır... folik asite başla demişti sadece.
çok gittim doktora kilo almak istiyorum diye değerler normal çıkınca ilaç yazmıyorlar.. ama benimde iştahım hiç açılmıyor ki...

progesteron u neden verdi . ne için.

progesteron u neden verdi . ne için.

geçen hafta gece bir ağrı girdi rahmime çok canım yandı uykumdan uyandım ama hemen geçti. sonra peçeteme çok az pembe kan geldi. pazar günüydü doktorumu aradım düşük tehlikesi olabilir progesterona başlayın dedi. pazartesi kontrole gittiğimde ise rahimde pıhtı gördü zamanla geçer ama progesteronu 2 katına çıkardı. düşük ihtimaline karşı tedbir inş

bende de d vitamini eksiği var bakalım doktorla konuşamadık daha ben ne yapacağım. iyi oluruz inş

Bende calisiyorummm:)
Evet zorluk oluyor ama su riskli donemi atlatsam rahat ederim belki.
Progestan ictigim icin uykum geliyor gun icinde, halsizlik fln bunlar var bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…