Çalışan hamişler ve yasal hakları

Oneway

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
50
49
38
Kızlar ıs yerınde sıkıntı yasıyorum bu cuma kontrolum var doktordan bır rapor yazmasını ısteyecegım ve calısma saatımı 7,5 saate ındırıcem ayrıca satıs pazarlama yapıyrum sureklı dısardayım araba tepesınde cok yoruluyrum ofıste kalıcam bunlara müstehak! Haklarını kullananlar ne yaptılar neler yasadılar?

Benim yerime bakacak kimse yok bi de yöneticilerimin annemin hastalığı sırasında yasal haklarımın çok çok üstünde tolerans gösterdikleri için hiç bir hakkımı talep etmedim henüz doktora da özel doktora gidiyorum Cumartesi randevu alıyorum ya da akşamları. Kuzenim havaalanında vardiyalı çalışıyodu gündüz vardiyasına çektiler, doktor günlerinde izin kullanması gerek vs ama bu haklarını büyük şirketlerde kullanırsın küçük şirketlerde sıkıntı çıkar. Eminim başka haklar da vardır ama haklarını kullanabileceğin en iyi yerin devlet dairesi olacağını düşünüyorum.

her zaman yöneticine, amirine göre değişen bir konu . başındaki insanlar anlayışlı olduğu zaman her şekilde kolaylık sağlıyorlar zorinsan oldular mı ise ne devlet dairesi ne özel hiç bir hakkına riayet edilmiyor. ben devlette çalışıoyorum aynı kurumda aynı şartlarda arkadaşlarım var çok ciddi rahatsızlıkları için bile izn alıp doktora gitmekte zorluk yaşıyorlar , yıllık izinlerini kullanmak isteseler bile izin alamıyorlar o kadar yani ama başındaki amirin iyi ise olmazlar bile bazen olur oluyor.

işyeri hamile bayana her türlü hakkı tanımak zorunda ve bildiğim mesai saatini de değiştirebiliyorsun. Ben ilk zamnan sadece araba kullanmıştım şimdi nasıl kullanıyorsun sen anlayamadım çok zor çünkü

dogumdan sonra kullansan aslında ıznını.ben oyle yapmayı dusunuyorum 14 subat dogumum var ocak ayıda calısıcam sonra ızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…