Calisan hamisler..Yardim!

mimix

Kizim Rabbime Emanet
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
695
3
96
Almanya
Arkadaslar ben bir devlet dairesinde calisiyorum ve 17+0 haftalik hamileyim. benim sorunum yarim saatten fazla oturursam tutulup kaliyorum kalkmakta zorlaniyorum, ayrica bacagim uyusuyo kalcam agriyo yarim saatten fazla oturunca. Doktoruma rapor ver do´guma kadar dedim daha cok var simdiden veremem bi iki ay snra belki dedi. ben ozamana kadar napacam? Koltugumun arkasina yastik koydum sefler olmayinca masaya ayagimida uzatiyorum oda rahatlatiyo ama hergün yapamiyorum iste....

Bana da bir dönem oluyordu, şimdi geçti ama... Oturduktan bir süre sonra kalkamıyordum, yürüyemiyordum... Ama geçiyor merak etme :))) Çok kilo aldıysan biraz vermeye çalış, ondan da olabilirmiş. Gerçi ben de çok kilo almamıştım ama yine de olmuştu... Doktorum öyle demişti, aklında bulunsun diye dedim, kiloyla ilgili olabilirmiş diye... Geçiyor ya, dönem dönem bir taraflarım sakatlanıyor, sonra geçiyor, başka taraflarım sakatlanıyor :))) Endişelenme :))

cokda kilo almadim aslinda..hehe idare edecez yani bi süre en azindan raporu koparana kadar :)) yumusak biyerde uzanmak en rahat pozisyon bu aralar, bebisim icin katlancam bakalim o saglikla gelsin yeterki.. sagol rahatlattin beni cnm :)

bende belediyede çalışıyorum ayağımın altına memurların olur ya ayaklarını uzatmak için yüksek tahtalardan yaptırdım bazen de kasaya uzatıyorum ayaklarımı bide sık sık wc ye gidiyorum. yürümüş oluyorum çok kötü oluyor yoksa hem şişiyor ayak hem kasılıyor.

cokda kilo almadim aslinda..hehe idare edecez yani bi süre en azindan raporu koparana kadar :)) yumusak biyerde uzanmak en rahat pozisyon bu aralar, bebisim icin katlancam bakalim o saglikla gelsin yeterki.. sagol rahatlattin beni cnm :)

Ben kabullendim canım artık bunları :)) Benim de bu ara sol kasığımda bir ağrı var sürekli. Otururken iyi de, ayağa kalkmakta ve yürümekte acayip sıkıntı oluyor. Topallayarak yürüyorum topal gibi :))) Kemiklerim mi ne genişliyormuş :/
Şimdi bir iki hafta da kasığım ağrır, topallarım.. Sonra bu da geçer..
O zaman da belim falan ağrımaya başlar
Doğuma kadar artık dönem dönem olacak böyle abukluklar.. Sonra geçecek inşallah :))) Alışmak lazım

canım 17.haftadaymışsın daha nasıl rapor alacaksın vermezler tabi baya beklemen lazım.ben de öğretmenim rahattım evde, haftaya başlıyorum bakalım nasıl olacak.ben de fazla hareketlilikten yorulacağım sanırım,alt kat üst kat ders derken,hele bi de nöbet oofff içim daralıyor düşününce ama mecburuz idare edeceğiz.

benim doktorum veririm dedi yada en azindan günde sadece 4-5 saat calisabilir raporu veririm dedi.. ya senin isin daha zormus merdiven in cik pööfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…