Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Derin ne güzel yazmışsınız.Böyle bir tavrı kabul etmem sözkonusu bile olamaz.
Ne kadar saygısızca.
Ay boyunca çalışıp kazanacağım,
sırf o erkek diye 50 TL'nin hesabını vereceğim.
Eşinizle bu sorunu konuşarak çözmeniz mümkün görünmüyor çünkü adamın bakış açısı sakat.
Bir de buna kılıf uyduruyor,
aile babası tavırlarına bürünerek.
Ya ikiniz de her ay belli bir miktarı kişisel harcamalarınıza ayırmak üzere anlaşın ya da bu konuda taviz vermeyin.
Ayrılan miktarı isteyen istediği gibi harcasın,harcamayan birikim yapsın.
Diğer şekilde de mutlu değilsiniz insan kazandigi paranın kurusu kuruşuna hesabını verir mi. Sizde onu bunaltın o zaman harcadığı 1 liranın hesabını sorun bakalım nasıl oluyor ezdirmeyin ne güzel para kazanıyorsunuz.Ben de koparmak istiyorum ama huzursuzluk tan bunaldım.. Şu an konuşmuyoruz zaten..
İşte ben eşime sizin verdiğiniz cevabı versem kıyamet kopar bunu daha yumuşak yapıyorum.. Evliliğimiz boyunca da yaptım bu konularda ama adam pes etmiyor, anca maaş kartımı kurtarabildim sorgu sual devam.. Sinir oluyorum ya dk başı maaşın yattı mı diye soruyor.. Sanane benim maaşımdan ben zaten evin çoğu ihtiyacını karşılıyorum..
Böyle de dedim çalışma o zaman diyor.. Benim çocuğum bakıcı elindeyse karım evde yoksa bunun bi mükafatı olmalı tabi ki diyor..Ama bu saçma bir durum.
Bence karşınıza alın konuşun.
Sonuçta siz birey olarak çalışıyorsunuz, eve tabii ki katkınız olacaktır, evlisiniz, birlikte bir hayat paylaşıyorsunuz.
Ancak senin kocana, kocanın da sana sağılacak inek (afedersiniz tabir için ama) muamelesi yapması çok yanlış.
(Siz yapıyorsunuz diye demiyorum, genel anlamda söylüyorum)
Bu durumu paylaşın eşiniz ile, size ne hissettirdiğini anlasın.
Ayrıca trip atmasının da manası yok.
Kadın çalışmak zorunda değil, erkek evin maddi giderini karşılamak zorunda.
Fakat çalışıyorsa da kadın, evine katkıda isterse bulunur, istemezse ona bile zorunlu değil.
Yerinizde olsam daha az katkı sağlar, kendime daha çok yatırım yapardım.
Atın paranızı kenara, gün gelir lazım olur, ne zaman ne olacağı belli olmaz.
Beni bu kadar sık boğaz etseler, isyan ederdim herhalde...
Böyle de dedim çalışma o zaman diyor.. Benim çocuğum bakıcı elindeyse karım evde yoksa bunun bi mükafatı olmalı tabi ki diyor..