• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışanın rahatlığı

Gercekten ihtyiaci olan ve hak eden birini alirdim ise
Kimse kusura bakmasin disarda is arayan milyonlarca insan var ben hic dusunmeden isten cikarirdim

böyle durumlarda dediğim şey herkesin kendi ekmeğine kendisinin sahip çıkması gerektiğidir.
sen niye ayrılacaksın işten anlamadım.
müdürünüz çıkarır zaten yakında onu merak etme
neden ayrılıcam böyle ortam olunca bunalıyorum ve ben daha çok yoruluyorum.ve aynı maaşı alıyoruz kendime yediremiyorum

neden ayrılıcam böyle ortam olunca bunalıyorum ve ben daha çok yoruluyorum.ve aynı maaşı alıyoruz kendime yediremiyorum
sen bilirsin.
ancak acele bir karar bu.
sırf o kız yüzündense yani.
başka sebepler varsa bileme.
ancak heriş yerinde benzer tablolar yaşanıyor.
hatta daha daha kötüleri.
ö yüzden doğru kararı doğru zamanda verebilmek önemlidir.

işte sanırım bulamıyorlar hafta sonu bir gün izin olduğu için.olur valla bir müdürle görüşün isterim :-D
Şaka bi yana iş arayan Ordu var, her iş tek gün izinli artık, gerçekten isteyen birisi çalışsın en azından başka insanın ekmeğin en mani olmasın, yol verene yol gösterin bunu çıkarsınlar

sen bilirsin.
ancak acele bir karar bu.
sırf o kız yüzündense yani.
başka sebepler varsa bileme.
ancak heriş yerinde benzer tablolar yaşanıyor.
hatta daha daha kötüleri.
ö yüzden doğru kararı doğru zamanda verebilmek önemlidir.
evet haklısınız her işyerinde var böyleleri.
katlanıyouz ama nekadar sürer bilemem

Şaka bi yana iş arayan Ordu var, her iş tek gün izinli artık, gerçekten isteyen birisi çalışsın en azından başka insanın ekmeğin en mani olmasın, yol verene yol gösterin bunu çıkarsınlar
yol verende biliyor memnun değil bana soruyor.
ama ben sadece yaptıklarını ve yapamadıklarını söylyorum kalkıp direk gönderin diyemem.diyemiyorum.

Bir an ben yazdım sanki 6 ay oldu aynı duymamış bilmiyormuş söylenmemiş gibi davranıyor bende çocuk doğurup işden ayrılacağım çünkü iş verenlerim birşey yapmıyor

Bir an ben yazdım sanki 6 ay oldu aynı duymamış bilmiyormuş söylenmemiş gibi davranıyor bende çocuk doğurup işden ayrılacağım çünkü iş verenlerim birşey yapmıyor
insan bi yerden sonra bıkıyor.bide azar işitince sanki sen suçluymuşsun gibi tavırları yokmu trip atıyor konuşmayınca kıymetli olduğunu sanıyor sanki çok umrumda ya sanki benim.

merhaba arkadaşlar biraz dertliyim kafama da çok takan biriyim.
Aynı yerde yaklaşık 4yıldır çalışıyorum.
Beraber çalıştığım kişi ayrıldı işten izne ayrıldı doğum yaptı yerine birini buldular herşeyi çok güzel atlattık ikimizde herşeyi öğrettik işe başlayalı 5ay geçti kız hala hiç birşey öğrenmemiş gibi.sürekli elinde telefon her işi ben yapıyorum aynı yerdeyiz sürekli instigramdan faceten bana bişeyler yolluyor çok değişik biri.evli ve ihtyaçlarıda var çalışmaya ama hiç hevesli değil işe sürekli yorgun uyku halinde hiç birşeyi tam yapmıyor.izin günlerimde hep arıyor bişeyler sormak için işle alakalıizin günlerimiz farklı o işte oluyor ve hep arıyor.ne yapacağımı bilmiyorum.bugünde azsrladım onu altta kalmadı cevap verdi bana bende sinirlendim kalp kırmak ta istemiyorum ama böylde olmaz müdürümüzde memnun değil ondan bana soruyor gönderelimmi diye ben böyle şeyler sormayın bana dedim.kimsenin ekmeğiyle oynayamam ama bukadar rahat bir insan hayatımda görmedim ben sizce ne yapmalıyım?böyle şeyler görünce işten soğuyorum bende ayrılmak istiyorum

Gönder niye demedin ki. Kendi ekmeğiyle kendi oynamıyor mu?

haketmiyor hala asıl işi öğrenemedi hep soruyor hep.hala ilk anlattığımız defalarca tekrar ettiğimiz şeyleri soruyor
sabrımı taşırırsa sölicem artık az öncede geldi hala soruyor işi.yapamıyor

Sabrin taşmadı mi hala. Müdür sana sormuş zaten. Hala soruyor diye git müdürüne söyle, o gün ben birşey diyemem demiştim ama bu şekilde de olmuyor diye anlat.
İlerikı bir tarihe erteleme, yarın bir gün senle kötü kavga eder bu sefer gidip müdüre diyemezsin. Sanki kavga ettin göndermek istiyor gibi olursun. Ya da müdür gider yerine başkası gelir bu sefer gelene durumu anlatamazsın.

Sabrin taşmadı mi hala. Müdür sana sormuş zaten. Hala soruyor diye git müdürüne söyle, o gün ben birşey diyemem demiştim ama bu şekilde de olmuyor diye anlat.
İlerikı bir tarihe erteleme, yarın bir gün senle kötü kavga eder bu sefer gidip müdüre diyemezsin. Sanki kavga ettin göndermek istiyor gibi olursun. Ya da müdür gider yerine başkası gelir bu sefer gelene durumu anlatamazsın.
haklısınız müdür de görüyor aslında oda göndermek istiyor ama bana soruyor.benim görüdüğümü oda görüyor ama topu bana atıyor vicdanıı rahatlatmak için.anlamıyor yapamıyor ama sonuçta işe muhtaç ve sonuç olarak birinin işten atılması haketse bile atılması kötü eder insanı

şimdi arayı düzeltmek için sürekli arıyor mesaj atıyor.hatasını anladı ama taviz vermicem beni şikayet etmek neymiş göstericem ona

Back
X