Çalışanlar arasında iş barışını olumsuz etkileyen durumlar

ilkbahar_15

Takvimlerden haberin var mı?Geçiyor yıllar
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2018
1.837
3.462
133
Hanımlar hepinize merhabalar.Bu siteye açtığım ilk konum.Değerli görüşlerinizi bekliyorum.Konuyu ayrıntı vererek anlatmak istemiyorum.Çevremde üyeliği olan tanıdıklar hemen bilirler beni eminim.Aynı işyerinde aynı vasıflara sahip kişiler arasında sizin rızanız olmasa da karşılaştığınız,haksızlık olarak değerlendirilebilecek bir duruma nasıl yaklaşım gösterirsiniz?İlgililerine doğru ve etkili bir konuşma yapmak isterseniz,neler söylersiniz?Bu şu an,benim için bir dert olduğundan burada paylaşmak istedim.Şimdiden fikir beyan edeceklere teşekkürlerimi sunuyorum.

Tek şey biliyorum konuşmak asla fayda vermiyor.
Bence asıl önemli olan ve etkili olan tek şey tepkidir. O nasılsa bende öyle yapıyorum.
Zaten konuşmaktan anlayacak bir tip olsa, rahatsız edici şeyler yapmaz :)
Boşa yormayın kendinizi.

Tek şey biliyorum konuşmak asla fayda vermiyor.
Bence asıl önemli olan ve etkili olan tek şey tepkidir. O nasılsa bende öyle yapıyorum.
Zaten konuşmaktan anlayacak bir tip olsa, rahatsız edici şeyler yapmaz :)
Boşa yormayın kendinizi.
Cevabınız için teşekkür ederim.
Haksızlığa uğrayan kişi zaten tepkisini gösteriyor gördüğüm kadarıyla.Ben bu haksızlığa göz yummamak ve sessiz kalmamak adına olayın ilgilileriyle nasıl bir konuşma yapmalıyım sizce?

:KK62: :rolleyes:Şahsen “kanunda ne yazıyorsa onu yapmanız gerekir. Yoksa ortalığı birbirine katarım burası babanızın çiftliği mi” deyip kazan kaldırırım

Back
X