çalışma hayatım,çocuğum,ailem ,eşim konusunda yardımcı olurmusun....

FUL06

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
9
0
16
Diğer
Sevgili arkadaşlar.yakında emekli olacağım. Ama emekli olmaktan korkuyorum.çünkü 27 senedir çalışıyorum. Bu konuma gelene kadar çok çektim.şimdi işim güzel.ama bırakmak zorundayım.5 yaşında bir oğlum var.üstelik annem ve babam hasta hepsinin bana ihtiyacı var.herşeye tek başıma gögüs germek zorundayım.eşim var ama ilgisiz,sorumsuz ve tam bir bilgisayar hastası.. Evliliğimi bitirmek istiyorum. Ama ailem ve çocuğum üzülür birde 2.ci evliliğim diye katlanıyorum. Benim psikolojim bozuldu birde çocuğumki bozulur diye korkuyorum. Ne olur yardımcı olun.ne yapmam gerekiyor.

anlamadıgım emeklılık sizin elinizde olan bir şey degıl mı ıstedıgınız vakıt ayrılıyo olmanız gerek sanırım gec cocuk sahıbı olmussunuz ,2. evliliğiniz ne diyeceğimi bilemedim ama keşke 2. evlilikten cocuk yapmasaydınız

boşanmaya gerçekten cesaretin varsa ve işten çıkmak seni uzun vadede mutsuz etmeyecekse maddi sıkıntıya sokmayacaksa boşan annenle babanın evine yerleş zaten çocuğunda seninle olacak, psikolojisi falan bozulmaz merak etme boşanmış ailelerin çocukları mutsuz olur eğitimleri aksar vs gibi önyargılardan kurtulmak gerekiyo artık, ilgisiz bi babayla bozulur psikolojisi

"Bir evde kadın mutlu değilse o evde hiç kimse mutlu değildir" ne çocuk, ne eş ne anne ne baba.

Neden ayrılmak zorundasın, mecburen mi emekli ediyorlar. Bilgisayarından fırsat bulup çocuğuyla ilgilenecek fırsatı bulamayan bir baba olmasa da olur kanaatimce.

şimdilik işyerim emekli ol diyen yok ama ailemin rahatsızlığı ve çocuğum okula başlayacak olması,
çünkü okuldan sonra çocuğum ilgilenecek kimse yok. Ailemden uzak oturuyorum. Eşimin işi musait ama ..

çocuğunu tam gün bir okula verbilirsin. şimdi yeni kanunda iş yerine yakın okullara verilebiliyor.. ayrıca hiç olmadı eve bir tane sadece onu okuldan alması için ve başında bulunması artı ev işlerine yardımcı olması için birini tutabilirsin.. anne baban hastaysa emekli olursan hergün onların yanına gidebilecekmisin gidemiyceksen hafta sonları yeter sana... memursan ücretsiz izin alabilirsin birdenersin bakalım oluyormu bizim arkadaşlar genelde öyle yapıyorlar.. emekli olunca herşey düzelicek diye düşünme yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…