Çalisma

Rumiko2008

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2016
4
0
1
28
Merhaba arkadaslar 19 yasindayim yazin bir is bulup calismak istiyorum. Aslinda alan cok fakat erkek arkadasim aksam 9 dan sonra eve girmemi istemiyor ve kafelerde calismam taraftari degil. Nerelerde calisabilirim bir bilgisi olan varsa lutfen yardim etsin kendime gore bir sey bulamiyorum. Lise mezunuyum universite hazirlaniyorum tekrardan bu yaza yerlesmeyi dusunuyorum ogrenciyim. Bana bildiginiz bir yerler onerin lutfen.

El becerin varsa birseylerle ugrasip satabilirsin. Garsonluktan baska bu yasta baska yerde calisman cok zor anca tanidik yardimiyla girersin biryerlere. Bu yasta derken, ogrenci oldugun icin soyluyorum.

nerede istiyorsan orada çalış

LCW gibi yerlerde çalış

bayram öncesi alırlar bolca gir dene

ama erkek arkadaşın kim oluyor

eve kaçta gire3ceğine karışıyor

babam karşı çıkıyor de anlatım

erkek arkadaşın para mı verecekmiş

ikinci öğretim okusan nasıl olacak

ayrıca sınava az kaldı

boş ver işi, erkek arkadaşı, ders çalış şu az sürede daha iyi bir yer kazan

Bilginiz olursa yazin dedim neyin nasil oldugu sizi ilgilendirmez

hayat dersi fikirlere açık ol

burada yazan insanların büyük çoğunluğu senin iki katın yaşında

bunu yazarken de hem kendi hem de çevrelerinin hayat deneyimine göre yazıyor

biz de o yaşlardan geçtik ama hep kendi ayağımızın üzerinde durduk

babamız orada çalışma bunu yapma dediğinde de olmaz dedik

üni okurken sekreterlik yaptım iki aylık yaz tatilinde, yemek de yaptım, yer de sildim

para için mi hayır

bir birey olduğum için ailem de bir şey demedi günlük 3 saatim yolda gitti, kazandığım para komikti vs

biz diyoruz ki sadece sevgiliye hayatını daha bu yaşta teslim etme, o senin dizginlerini eline almasın

erkek arkadaşın izin vermiyorsa çalışma o zaman..
erkek arkadaş önemli hayatın merkezi.. ne diyorsa onu yap..

El becerin varsa birseylerle ugrasip satabilirsin. Garsonluktan baska bu yasta baska yerde calisman cok zor anca tanidik yardimiyla girersin biryerlere. Bu yasta derken, ogrenci oldugun icin soyluyorum.
eczaneler falan uygun mudur peki bir bilginiz var mi sadece basvurmayla alinirmiyim kalfa olarak falan

Eczane de nöbetçi kalıyor sabaha kadar o zaman ne yapacaksın :)
Üniversite de ne okumak istiyorsun?

bizi ilgilendirmedigi icin istedigin saatte calisabilirsin.:p:p

Son düzenleme:
Hitap kursu, beşeri ilişkiler, gibi yerler bakabilirsin. Sana bişeyler katar belki. Yardım eli uzatının eline tükürmek kibarlık değildir.

Back
X