bir çok büyük markette çalıştım yıllarca.. o zorluğu çok iyi bilirim:) kalifiye eleman yetiştirmek istiyorlar bu sebebdende dönem dönem değişik kısımlarda olursunuz ,kasa,mal kabul, bilgi işlem,reyon vs .. çalışma saatleri vardiyeli olması lazım ,öğlen 12 de iş başı akşam 10 kapanış ama kasa alımı vs 10:30 bulur .. çoğu zaman ayakta olursunuz, ve en zor kısmıda hep güler yüzlü olmak zorunda olmanızdır,atıyorum kasa şefi saçma bişi için azarlamıştır saatlerce ayaktasınızdır zaten ama müşteriye güleryüzlü ve alttan alan bir tavır sergilemeniz gerekir.. bazen öyle insanlar gelir ki resmen olan sinirini sizden çıkarmak için geldiğini düşünürsünüz,hafta sonu izin vermezler hafta içi 1 gündür.. A101 i bilmiyorum ama diğer yerlerde şöyle bi güzellik vardır 6 ayda bir zam yapılr arada performans zammı yapılır yani yılda 3 kez zam alırsınız,paranız 1 gün bile sekmez anında yatar, bayram öncesi arefede maaşınızı önceden verirler ki bayram alışverişi vs yapabilin, niyetiniz para biriktirmekse kendi alanınızda bir yer bulana kadar parasal anlamda iyidir ..mağazada kasiyer olmak yerine reyoncu olmak daha iyidir , çünkü kasiyerlerin wc ye gidiş saati bile bellidir 1 dakika geç kal anons edilirsin ,yemekte keza öyle ! ama reyon elemanı öyle değildir, reyonları ile işi bitince depoda eksik gedik varmı kontorlünden sonra ve fatura işleminden sonra boşsundur,insanlarla birebir muhattap olmazsın, tabi seni boş dolaştırmazlar ama yemekten neden 5 dakka geç indin de demezler,Allah kolaylık versin he bide hesap açık çıkıcak derdin de olmaz

ayrıca ben reyon bölümüne geçtiğimde akşam 8 de resmen işim bitiyor 10 a kadar milleti bekliyordum gerek reyonda gezerek gerek ,soyunma odasında bazende yemek hanede çay içerek :)
sigortanızda asla sekmez

)