• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışmak istiyorum...

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Bi işe gireyim dedim kimse istemedi geri çağırmadı iş bulamadım.. Kendim bişeyler yapmak istiyorum ama kimse bişey bilmiyor yardım etmiyor.. Çıldırcam artık boş durmaktan..
Butik kurabiye yapıp satmak istiyorum.. Elimdeki malzemelerle deneme yaptım çok güzel oldu hem görüntü hem tat olarak. Ama nereye satacağım nerde satacağım bilmiyorum.. Bilsem gidip malzeme alacağım elimde doğru düzgün malzeme yok ama işi hesaplamadan garantiye almadan boşa masraf yapmak da istemiyorum. Lütfen bilen biri yardım etsin.. Nerede satabilirim sipariş almak için ne yapmalıyım??

Ne kadar oldu iş aramaya başlayalı? genelde cv toplayıp eleyip arama süreci haftaları buluyor.
butik kurabiye işine girince, çoğu tanıdığım astarı yüzünden pahalıya geldi diyip bıraktılar, daha seri çalışıp sürümden kazanabilenler devam ediyor.

Ne kadar oldu iş aramaya başlayalı? genelde cv toplayıp eleyip arama süreci haftaları buluyor.
butik kurabiye işine girince, çoğu tanıdığım astarı yüzünden pahalıya geldi diyip bıraktılar, daha seri çalışıp sürümden kazanabilenler devam ediyor.

İki üç ay oldu.. Nerelere satabilirim acaba nereden başlanır?

Facebook sayfasindan kendine bir sayfa acip pasta ,kurabiye, börek manti vs . istedigin seyi resimlendirip
miktatiyla fiyatini yazip evlere, dükkanlara özel günler icin satis yapabilirsin oturdugun yerde .

İşte onun içinde satılıp satılmayacağı belli değil iki haftada bozuluyor zaten bi de boşa masraf etmiş olurum.. İnstagram hesabı açtım internetten bulduğum öylesine resimleri koydum bakalım yazan olacak mı diye ama hala kimse yok zaten takip saddce 4 kişi. İnternetten pek olacak işe benzemiyor tanınmadan

İki üç ay oldu.. Nerelere satabilirim acaba nereden başlanır?

sosyal medyadan (face, instagram) yapılıyor genelde satışlar,
ayrıca yaşadığınız yerde parti evi, doğum günü organizasyon şirketi vs varsa onlarla da görüşebilirsiniz,
tabi bir de kulaktan kulağa yöntemi var...

sosyal medyadan (face, instagram) yapılıyor genelde satışlar,
ayrıca yaşadığınız yerde parti evi, doğum günü organizasyon şirketi vs varsa onlarla da görüşebilirsiniz,
tabi bir de kulaktan kulağa yöntemi var...

Sayfa vs açsam insanlar beni nasıl bulup beğenecek ki

Bi işe gireyim dedim kimse istemedi geri çağırmadı iş bulamadım.. Kendim bişeyler yapmak istiyorum ama kimse bişey bilmiyor yardım etmiyor.. Çıldırcam artık boş durmaktan..
Butik kurabiye yapıp satmak istiyorum.. Elimdeki malzemelerle deneme yaptım çok güzel oldu hem görüntü hem tat olarak. Ama nereye satacağım nerde satacağım bilmiyorum.. Bilsem gidip malzeme alacağım elimde doğru düzgün malzeme yok ama işi hesaplamadan garantiye almadan boşa masraf yapmak da istemiyorum. Lütfen bilen biri yardım etsin.. Nerede satabilirim sipariş almak için ne yapmalıyım??
Instagram ya da Facebook'ta sayfa oluşturup satabilirsin

Sayfa vs açsam insanlar beni nasıl bulup beğenecek ki

herkese açık profil yapacaksınız, tanıdığınız herkes sayfanızı beğenip paylaşacak, öyle öyle yayılacak, ama hiç çevrem yok sosyal medya kullanıcısı değilim diyorsanız işiniz zor, çok takipçili sayfalara reklam vererek sayfanızı yayınlatablirsiniz bu da maliyetli bir iş tabi ki.

İnstagramda bir sürü butik pasta, kurabiye , cupcake yapan sayfalar var
bence kendine o şekilde bir sayfa açıp yaptığın pastaları paylaşıp satabilirsin..

Instagram ya da Facebook'ta sayfa oluşturup satabilirsin
Bugün biraz alışveriş yaptım 70 tl tuttu kalıplar figür için malzeme merdane vs daha unuttuklarım var ve almadığım çok şey ama ilk önce için bunlar yeter sayılır.. Şeker hamuru filan içinde değil bu paranın daha gıda boyası filan alıcam kurabiye poşeti gıda kalemi filan alcm.. Fırınlar ile konuşucam inş olur yani..

Bugün biraz alışveriş yaptım 70 tl tuttu kalıplar figür için malzeme merdane vs daha unuttuklarım var ve almadığım çok şey ama ilk önce için bunlar yeter sayılır.. Şeker hamuru filan içinde değil bu paranın daha gıda boyası filan alıcam kurabiye poşeti gıda kalemi filan alcm.. Fırınlar ile konuşucam inş olur yani..
Inşallah olur canım :)

Back
X