Çalışmak istiyorum.!

Yemek yapmayı seviyorsanız aşçılık gibi birşey olabilir.Ev yemekleri yapan bir yerdede olabilir çalışmanız çok maaş kaygınız yoksa.

Meslek edindirme kurslarına da başvurabilirsiniz.

canım anladıgım lise mezunu degılsın.
bende acıktan devam edıyorum. kreslerde bu sartlarda ıs bulman cok ama cok zor.
daha cok tecrube edınmek ıcın part tıme ıslere bakabılırsın.
marketlere felan basvurabılırsın. avmler ve cagrı merkezlerı en az lıse mezunu dıyorlar.
tecrube olunca bıraz ıkna yetegıne kalıyor ama dıger turlu part tıme stand elemanlıgı gibi ıslere bakabılırsın.
en azından harclıgın olur vaktın gecer alısırsın.

Yemek yapmayı seviyorsanız aşçılık gibi birşey olabilir.Ev yemekleri yapan bir yerdede olabilir çalışmanız çok maaş kaygınız yoksa.

Meslek edindirme kurslarına da başvurabilirsiniz.

Severim aslında yardımcı gibi olabilir sagolasın

canım anladıgım lise mezunu degılsın.
bende acıktan devam edıyorum. kreslerde bu sartlarda ıs bulman cok ama cok zor.
daha cok tecrube edınmek ıcın part tıme ıslere bakabılırsın.
marketlere felan basvurabılırsın. avmler ve cagrı merkezlerı en az lıse mezunu dıyorlar.
tecrube olunca bıraz ıkna yetegıne kalıyor ama dıger turlu part tıme stand elemanlıgı gibi ıslere bakabılırsın.
en azından harclıgın olur vaktın gecer alısırsın.

Haklsın canım mezunlar bile zor is bulurken benim sansım yok sanırım
Son dönemle sadece 3 ay bekleyemedim diploma icin gözüm kararmıs cok pismanım cok..Düzeltebilirim ins..
Daha cok mütevazi yerler istiyorum ama bu egitimle fazla sey istiyorum galiba

Severim aslında yardımcı gibi olabilir sagolasın
Haklsın canım mezunlar bile zor is bulurken benim sansım yok sanırım
Son dönemle sadece 3 ay bekleyemedim diploma icin gözüm kararmıs cok pismanım cok..Düzeltebilirim ins..
Daha cok mütevazi yerler istiyorum ama bu egitimle fazla sey istiyorum galiba
Bende aynı seylerı dusunuyorum emın ol.
ama eger son sınıfta bıraktıysan kredını bı an evvel tamamlayıp
lise mezunu olarak bakarsan secenek cogalır.
duzeltırsın tabıki duzelmez dıye bısey yok :)
valla ben bı kac kere senın ıstedıgın gıbı ıs buldum esseklık ederek gıtmedım.
sımdı once egıtım dıyorm yapıcak bısey yok.
ama marketlerde kasıyerlık yada turk telekom ttnet vs. gibi yerlerde lıse mezunu eleman alımı oluyor.
kredılerı toplamak suan ki oncelık.
bırde eklemek ısterım;

donanım kazanmak ıcın bılgısayar sertıfıkası felan alabılırsın cv ıne mutlaka katkısı olur.

Son düzenleme:
Bende aynı seylerı dusunuyorum emın ol.
ama eger son sınıfta bıraktıysan kredını bı an evvel tamamlayıp
lise mezunu olarak bakarsan secenek cogalır.
duzeltırsın tabıki duzelmez dıye bısey yok :)
valla ben bı kac kere senın ıstedıgın gıbı ıs buldum esseklık ederek gıtmedım.
sımdı once egıtım dıyorm yapıcak bısey yok.
ama marketlerde kasıyerlık yada turk telekom ttnet vs. gibi yerlerde lıse mezunu eleman alımı oluyor.
kredılerı toplamak suan ki oncelık.
bırde eklemek ısterım;

donanım kazanmak ıcın bılgısayar sertıfıkası felan alabılırsın cv ıne mutlaka katkısı olur.

Acıkögretim kaydım var zaten canım kredim yüksekmis 2 sınavla alırsın diplomayı dediler ama istanbul izmir derken
düzen kalmayınca sınavlara giremedim en kısa zamanda ins kaydımı yenilcem..Aynen öyle egitim meslek olmadan olmuyor ya
Bos vakit cok ama hic bir ugras yok eve katkı yok para istemeyi kaldıramıyorum esim babam yada annem farketmez..
Hayırlısı bakalım sende gönlüne göre bir is bulursun insallah..Sagol cevabın destegin icin :6:

Tuhafiye,yüncü,güzelik salonu,bayan giyim mağazası,mefruşat gibi yerler olabilir.Buralara pek erkek gelmez.

Kreşte iş bulamazsınız çocuk gelişimi mezunu olmanız şart, onun dışında erkeklerle muhattap olmayacağınız bir iş sektörü yok bana göre nerede çalışırsanız çalışın, beraber çalıştığınız insanlar, patronlar ya da müşteriler arasında erkek olanlar olacaktır. Eğer buu istemiyorsanız evden çalışmanız el işi, evde paketlere gibi şeyler yapmanız daha uygun olur.

Canım liseyi bitirirsen,özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde grup öğretmenliği yapabilirsin.Eğer çok yoğunluk varsa liseyi bitirmeden de yapabilirsin.Bi araştır istersen.Ama biraz sabır gerektiriyor haberin olsun.

kuaförlük eğitimi alabilme şansın varsa bayan kuaförlüğü çok güzel olur bazı belediyelerin ücretsiz kursları oluyor 3 aylık falan ya da bayan giyim mağazalarında tezgahtarlık yapabilirsin

Tuhafiye,yüncü,güzelik salonu,bayan giyim mağazası,mefruşat gibi yerler olabilir.Buralara pek erkek gelmez.

Güzellik salonu yada giyim cok iyi bulabilirsem:81:

Kreşte iş bulamazsınız çocuk gelişimi mezunu olmanız şart, onun dışında erkeklerle muhattap olmayacağınız bir iş sektörü yok bana göre nerede çalışırsanız çalışın, beraber çalıştığınız insanlar, patronlar ya da müşteriler arasında erkek olanlar olacaktır. Eğer buu istemiyorsanız evden çalışmanız el işi, evde paketlere gibi şeyler yapmanız daha uygun olur.

Sadece saygı ve cogunluk bayan olsun istiyorum evde takı tasarımı iyi el yatkınlıgım var ama en son secenek düsünmedim degil yani

Canım liseyi bitirirsen,özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde grup öğretmenliği yapabilirsin.Eğer çok yoğunluk varsa liseyi bitirmeden de yapabilirsin.Bi araştır istersen.Ama biraz sabır gerektiriyor haberin olsun.

Hmm fazla sabırlı sayılmam aslında canım bu sene alırım heralde diplomayı bir sirket varmıs egitim durumu ne olursa olsun istedigin gibi yada en yakın is secenekleri sunuyormus orayada bir gidicem sansıma

işkura git.değişik zamanlarda değişik alanlarda kurslar veriliyor.mesela bir ara dikiş nakış kursu verilmişti.bir komşumuz gitmeyi düşünmüştü araştırmıştık.20 kişi alacaklardı kursa,içlerinden 10 kişiyi seçeceklerdi ve kurs bitiminde çalışmaya başlayacaklardı.bu konuda bilgin yoksa bildiğim kadarıyla kısaca bilgi vereyim.işkur bir iş alanında kurs açıyor.kurs süresince kursa katılanlar belli bir ücret alıyor.(bu da avantajlı hem kursa gidersin hem de para kazanırsın.)kurs bitiminde de şansın varsa işe giriyorsun hem de kadrolu.beceriye göre seçiyorlar sanırım.orada bayanlara uygun bir iş olduğunda git derim araştır bak dönem dönem değişiyor.

özel hastanelerde hosteslik hasta danışmanlıoğı fln yapabilirsin...
yada sağlık destek personelliği yapabilirsin...

Lisede cocuk gelisimi okudum simdi üniversitede farkli bir bolum okuyorum
Suan calisan arkadaslarim 300 400 ancak aliyorlar
Sigortasi bile yapilmiyor, lise mezunusun diyip asagilanip, cok calistirilmasida cabasi
Kreslerde teyzelik falan yapabilirsin kreslerin yemekleri falan
Guzel is yemek yapmayi seviyorsaniz :-)

eğer lise diploması almadan bi işe gireyim diyorsan oyuncakçı hediyelik eşya gibi bişeyler satan yerler senin için iyi olabilir ama maaşalr düşüktür bu sektörlerde

Acıkögretim kaydım var zaten canım kredim yüksekmis 2 sınavla alırsın diplomayı dediler ama istanbul izmir derken
düzen kalmayınca sınavlara giremedim en kısa zamanda ins kaydımı yenilcem..Aynen öyle egitim meslek olmadan olmuyor ya
Bos vakit cok ama hic bir ugras yok eve katkı yok para istemeyi kaldıramıyorum esim babam yada annem farketmez..
Hayırlısı bakalım sende gönlüne göre bir is bulursun insallah..Sagol cevabın destegin icin :6:

yarından sonra kayıt yenıleme baslıyor :))
vakıt kaybetmemek gerek:)
aynen oyle calısmak ıcın ben genelde part tıme ıstıyorum masraflıyım sanırım.
hafta ıcı part tıme ıs bulsam daha ne ısterım:23:
onemlı degıl umarım sende bulursun.

Lisede cocuk gelisimi okudum simdi üniversitede farkli bir bolum okuyorum
Suan calisan arkadaslarim 300 400 ancak aliyorlar
Sigortasi bile yapilmiyor, lise mezunusun diyip asagilanip, cok calistirilmasida cabasi
Kreslerde teyzelik falan yapabilirsin kreslerin yemekleri falan
Guzel is yemek yapmayi seviyorsaniz :-)

Güzel is olabilir diye düsündüm cocukları seviyorum ama o sartlarda calısamam emir almaya alıskın degilim hele ki hor görülmeye

Yemekte iyi fikirmis canım sagol güzel yemek yaptıgımı söylerler ((:

işkura git.değişik zamanlarda değişik alanlarda kurslar veriliyor.mesela bir ara dikiş nakış kursu verilmişti.bir komşumuz gitmeyi düşünmüştü araştırmıştık.20 kişi alacaklardı kursa,içlerinden 10 kişiyi seçeceklerdi ve kurs bitiminde çalışmaya başlayacaklardı.bu konuda bilgin yoksa bildiğim kadarıyla kısaca bilgi vereyim.işkur bir iş alanında kurs açıyor.kurs süresince kursa katılanlar belli bir ücret alıyor.(bu da avantajlı hem kursa gidersin hem de para kazanırsın.)kurs bitiminde de şansın varsa işe giriyorsun hem de kadrolu.beceriye göre seçiyorlar sanırım.orada bayanlara uygun bir iş olduğunda git derim araştır bak dönem dönem değişiyor.

Bu gercekten iyiymis sansım vardır belki arastırmam lazım sagol canım (:

yarından sonra kayıt yenıleme baslıyor :))
vakıt kaybetmemek gerek:)
aynen oyle calısmak ıcın ben genelde part tıme ıstıyorum masraflıyım sanırım.
hafta ıcı part tıme ıs bulsam daha ne ısterım:23:
onemlı degıl umarım sende bulursun.

İnsallah en kısa zamanda gidicem canım..Umarım :16:

Back
X