Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Satış pazarlama bulamamanız imkansız. Hangi şehirdesiniz? Bankalar deli gibi satışçı arıyor. Gsm firmaları öyle. Ben de iş arıyorum şu dönem, arayanlar hep satış pazarlama için arıyor. Ben istemediğim için reddediyorum ama şu an en yoğun eleman arayan sektör bu sanırım.Pazarlama on lısans mezunuyum ısletme okuyorum şuanda da açıktan ınternetten baktım ama bana uygun satıs pazarlama bı ıs bulamadım baska nerelerden ıs bulabılırım benı yonlendırırmısınız nerelere basvurmalıyım
kariyerde güzel bir cv oluşturPazarlama on lısans mezunuyum ısletme okuyorum şuanda da açıktan ınternetten baktım ama bana uygun satıs pazarlama bı ıs bulamadım baska nerelerden ıs bulabılırım benı yonlendırırmısınız nerelere basvurmalıyım
kendi alanına göre iş ararsan daha çok ararsın. Bir yerden başlaman lazım.Pazarlama on lısans mezunuyum ısletme okuyorum şuanda da açıktan ınternetten baktım ama bana uygun satıs pazarlama bı ıs bulamadım baska nerelerden ıs bulabılırım benı yonlendırırmısınız nerelere basvurmalıyım
Kısmet olduktan sonra o tanıdıkla giren kendi ayağıyla gider de sen başlarsın. Buna inan gerçekten.Ben satışı değil bankalarda kredi kartı üçüncü var pazarlama üzerine yetişmek. Ödüyorum benle aynı okulu okuyan aynı özellik arkadaşım arkası tanıdıkları sayesinde çok tanındık bılındık normal fırmada. Yetıstırılmek üzere alınıyor dört yıllık ve ıngılızce gıbı bır vasfı yokken kadere bakın şuan dört farklı yerden beklenıyor o.seçecek hep tanıdıklarının calıstıkları. Yerler allah acık. Etsın yolunu. Ne dıyım ama gucume. Gıdıyor
Herkes boyle dıyor farkındayım tabıkı ama baska bır alanda başlayıp yukselebılırmıyım kendi alanımda[QUOTE="BenIpek, post: 37216908, member: 180514"ndi alanına göre iş ararsan daha çok ararsın. Bir yerden başlaman lazım.
Şartları uygun yapabileceğin başka şeylere bakmanı tavsiye ederim.