• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

calısmak ıstıyorum

raperon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
208
17
118
35
Diğer
Pazarlama on lısans mezunuyum ısletme okuyorum şuanda da açıktan ınternetten baktım ama bana uygun satıs pazarlama bı ıs bulamadım baska nerelerden ıs bulabılırım benı yonlendırırmısınız nerelere basvurmalıyım

satış pazarlama alanında çok ilan oluyor aslında..
kariyer.net
yenibiris.com
linkedin
secretcv

bunlar en çok ilanların yayınlandığı güvenilir siteler..

gazetedeki küçük ilanlara çok itibar etmeyin, düzgün yerler olmayabilir.
satış/pazarlama adı altında başka işler çıkabiliyor diye duymuştum.

ilk başta kendinize güzel bi özgeçmiş hazırlayın ama.. düzgün olsun.
kendinizi onunla ifade ettiğinizi unutmayın. mutlaka vesikalık düzgün bir fotoğrafınızı ekleyin.

müşteri temsilcisi ilanlarına bakın...
sigorta şirketleri olabilir, bankalar olabilir.

Pazarlama on lısans mezunuyum ısletme okuyorum şuanda da açıktan ınternetten baktım ama bana uygun satıs pazarlama bı ıs bulamadım baska nerelerden ıs bulabılırım benı yonlendırırmısınız nerelere basvurmalıyım
Satış pazarlama bulamamanız imkansız. Hangi şehirdesiniz? Bankalar deli gibi satışçı arıyor. Gsm firmaları öyle. Ben de iş arıyorum şu dönem, arayanlar hep satış pazarlama için arıyor. Ben istemediğim için reddediyorum ama şu an en yoğun eleman arayan sektör bu sanırım.

kariyerde güzel bir cv oluştur
linkadin e de üye ol
burdaki ilanları takip et
başlangıç için
aktif saha satış personelliği yapabilrsin
banka yada sigorta sektöründe arayışlarını ypğunlaştır

Cokk tesekkur ederımm ıkınızwde acıkcası oylesıne satıs pazarlama dedım hangı pozısyonda calısmam daha ıyı olur ne ıs yaparım nasıl yukselebılırım hıc .bır. fıkrım. Yok henuz heryerde defakto colıns gıbı. Magazalarda satıs ıcın eleman arıyorlar bense fabrıka gıbı bıyerde olmak ısterım. Yukselmek ısterm banka ve sıgorta gıbı yerlerde nasıl bır ıs yaptırırlarkı hıc oyle bır ılana rastlamadım maalesef bırde hep lısans mezunu ve ıngılızce bılen tecrubelı eleman arıyorlar ıngılızcem daha yok kursa gıdıcem byle ılanlarada basvurmalımıyım cok umutszluga kapılıyorum herkes nasıl ıs bulabiliyor

kendi alanına göre iş ararsan daha çok ararsın. Bir yerden başlaman lazım.
Şartları uygun yapabileceğin başka şeylere bakmanı tavsiye ederim.

Ben satışı değil bankalarda kredi kartı üçüncü var pazarlama üzerine yetişmek. Ödüyorum benle aynı okulu okuyan aynı özellik arkadaşım arkası tanıdıkları sayesinde çok tanındık bılındık normal fırmada. Yetıstırılmek üzere alınıyor dört yıllık ve ıngılızce gıbı bır vasfı yokken kadere bakın şuan dört farklı yerden beklenıyor o.seçecek hep tanıdıklarının calıstıkları. Yerler allah acık. Etsın yolunu. Ne dıyım ama gucume. Gıdıyor

[QUOTE="BenIpek, post: 37216908, member: 180514"ndi alanına göre iş ararsan daha çok ararsın. Bir yerden başlaman lazım.
Şartları uygun yapabileceğin başka şeylere bakmanı tavsiye ederim.[/QUOTE]
Herkes boyle dıyor farkındayım tabıkı ama baska bır alanda başlayıp yukselebılırmıyım kendi alanımda :KK43: mecbur başka alanda başlıcam herhalde ama hıc bılgım yok ıste

Ben satışı değil bankalarda kredi kartı üçüncü var pazarlama üzerine yetişmek. Ödüyorum benle aynı okulu okuyan aynı özellik arkadaşım arkası tanıdıkları sayesinde çok tanındık bılındık normal fırmada. Yetıstırılmek üzere alınıyor dört yıllık ve ıngılızce gıbı bır vasfı yokken kadere bakın şuan dört farklı yerden beklenıyor o.seçecek hep tanıdıklarının calıstıkları. Yerler allah acık. Etsın yolunu. Ne dıyım ama gucume. Gıdıyor
Kısmet olduktan sonra o tanıdıkla giren kendi ayağıyla gider de sen başlarsın. Buna inan gerçekten.
Bizim buraya başlayan bir mühendis var. Onun yerinde olan çocuk kendi kafasına göre devamsızlık yapıyordu. biz de tolere etmeye çalışıyorduk, torpilliydi bu. Sonra bir başka mühendis elinde CV siz organizede iş arıyormuş. Hasbel kader bizim buraya geldi. Personelciyle görüştü ve gitti. Sonra ona tam "gelmesin " kararı alındı ki torpille giren çocuk yine gelmedi o gün. O zaman da denildi ki" arayın şu gelen kişiyi eğer X'in işini yapacağım derse gelsin" ve gerçekten de geldi başladı. Diğerine çıkış verildi.
düşünsene koca organizede ayaklarıyla,arabasız ve torpilsiz oldu tek görüşmeyle..

[QUOTE="BenIpek, post: 37216908, member: 180514"ndi alanına göre iş ararsan daha çok ararsın. Bir yerden başlaman lazım.
Şartları uygun yapabileceğin başka şeylere bakmanı tavsiye ederim.
Herkes boyle dıyor farkındayım tabıkı ama baska bır alanda başlayıp yukselebılırmıyım kendi alanımda :KK43: mecbur başka alanda başlıcam herhalde ama hıc bılgım yok ıste[/QUOTE]
Kaç yaşındasın?
İlk işinde zaten iş öğrenmeyi unut. İlk işinde iş etiği, insanların sana olan ezici tavırları vs vs gibi çaylaklık dönemin olacak. Zaten ilk işler genelde kalıcı değildir.
Çünkü senin oradaki çömez imajın silinmez bu da zamanla seni sıkar.
O yüzden iş değiştirirsin...
Buna benzer bir sürü şey var iş hayatında..
Ama bir yerden başlamak lazım.

E="BenIpek, post: 37216979, member: 180514"]Herkes boyle dıyor farkındayım tabıkı ama baska bır alanda başlayıp yukselebılırmıyım kendi alanımda :KK43: mecbur başka alanda başlıcam herhalde ama hıc bılgım yok ıste[/QUOTE]
Kaç yaşındasın?
İlk işinde zaten iş öğrenmeyi unut. İlk işinde iş etiği, insanların sana olan ezici tavırları vs vs gibi çaylaklık dönemin olacak. Zaten ilk işler genelde kalıcı değildir.
Çünkü senin oradaki çömez imajın silinmez bu da zamanla seni sıkar.
O yüzden iş değiştirirsin...
Buna benzer bir sürü şey var iş hayatında..
Ama bir yerden başlamak lazım.[/QUOTE]
Cokkk Haklısınız evet ama daha sımdıden kendımı ozguvensız hıssedıyorum ıs bulamadıkcada artıyor nerelere ne sekıl basvuru yapacagımıda bılmıyorum bu arada 22 yasındayım

Back
X