çalışmak mı çalışmamak mı?

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
mrb arkadaşlar bir kaç gündür kafam çok karışık. 2 yıl önce çalıştığım yerden ayrılmıştım ayrılırken de müdürüm ''seninle vedalaşmıyorum kafanı topla biraz dinlen ne zaman istersen gel başla tekrar '' demişti . tabi ben gitmediim ev hanımı olmak sanırım daha cazip gelmişti :54:
aradan 2 yıl geçti pazar günü facebook ta ordaki arkdaşlarımla sohbet ediyordum hepsi farkıl yerlerde tabi ama hepside bana aynı şeyi söyledi artık evde oturmaktan sıkılmadın mı gelsene tekrar diye. ya aslında bu aralar maddi olarak sıkışık durumdayız güzel bir iş bulursam çalışmaya niyetim vardı. 3,5 yıllık evliyim bu yıl bebek düşünüyorum Allah izin verirse inş. güzel bir yerde çalışırken hamile kalmak isterim hem hamilelilk çabuk geçer hemde ücretli izin vs. var izinden sonra tekrar çalışırım bebk gelince daha fazla masrafımız olcak şu anda bile iki kişiyiz zaman zaman sıkışıyoruz .
ben şimdi tekrar eski iş yerime dönsem nasıl olur bilemedim ve gidip müdüre ben iş arıyorum elemana ihtiyacınız var mı demek çok zor geliyor diyemem de arkadaşlarımada söyledim ben iş isteyemem diye onlarda dediler ki; burdan çıkıp aylar sonra dönen en az 10 kişi var çok normal ne varki bunda kötü ayrılmadın ki sen diyolar. sizce ne yapmalıyım kendi şartlarımı söyledim size sizce çalışmak mı çalışmamak mı? lütfen fikirlerinize çok ihtiyacım var :(

ne güzel ki müdürünüz açık kapı bırakmış :) o; size o fırsatı vermiş. eğer gerçekten çalışmak istiyorsanız ve eski işinizi seviyorsanız (ki buna iş yeriniz de dahil) bu fırsatı mutlaka değerlendirin.

inş istediğiniz zamanda sağlıklı bir bebek sahibi olursunuz. ALLAH (cc) gönlünüze göre versin...

ne güzel ki müdürünüz açık kapı bırakmış :) o; size o fırsatı vermiş. eğer gerçekten çalışmak istiyorsanız ve eski işinizi seviyorsanız (ki buna iş yeriniz de dahil) bu fırsatı mutlaka değerlendirin.

inş istediğiniz zamanda sağlıklı bir bebek sahibi olursunuz. ALLAH (cc) gönlünüze göre versin...

teşekkür ederim güzel yorumunuz için :) aileden bi kaç kişiye söyledim ''madem bebek yapcaksın neden çalışmak istiyorsun ki '' dediler.
eski işime gelince çağrı merkezinde müşteri temsilcisiydim biraz yoğundu bilirsiniz insanlarla uğraşmak zordur ama her işin bir zorluğu var orda çalışırken tüm oturuyordum bedenen yorulmuyorum sadece sürekli telefondaydık o kadar sizce kötü bir iş mi ? benim gibi mesleği olmayan birine göre ideeal mi?

Canım madem elinde geri dönüş gibi bir imkan var kesinlikle deqerlendir bence... bebiş düşünüyorsun herşeyini rahat rahat alırsın... hem bildiqin bir iş başka bir yere girip alışmakta kolay deqil...o onu demiş bu bunu demiş kimseye kulak asma gir işe paranı kazan evdeki hayat hep aynı hiç deqişmiyor...

teşekkür ederim güzel yorumunuz için :) aileden bi kaç kişiye söyledim ''madem bebek yapcaksın neden çalışmak istiyorsun ki '' dediler.
eski işime gelince çağrı merkezinde müşteri temsilcisiydim biraz yoğundu bilirsiniz insanlarla uğraşmak zordur ama her işin bir zorluğu var orda çalışırken tüm oturuyordum bedenen yorulmuyorum sadece sürekli telefondaydık o kadar sizce kötü bir iş mi ? benim gibi mesleği olmayan birine göre ideeal mi?

kötü bir iş olguğunu asla söyleyemem / söylemem çünkü siz zaten severek yapıyormuşsunuz :34: birde tam haklarınızı bilmiyorum ama sgklı iken doğum yaparsanız devletin çok yardımı oluyor. doğum parası, süt parası, süt izni gibi :34: ayrıca kendi maaşınızla, doğuma kadar bebişinize istediğiniz herşeyi rahatça alabilirsiniz :nazar::nazar:

ALLAH (cc) hayırlısını gönlünüze göre versin inş :nazar: :nazar:

ayrıca hayırlı cumalar... bugün dua kapıları açık olur, bol bol dua edin inş :17:

Back
X