Ilk zamanlar oyle olur zaten. Calistigin ortama alisinca vakit su gibi gecer. Sen işe ve calistigin ortama alisacak kadar durmamissin işte. O yuzden canin sıkılıyor. Biraz sik disini. Ama hakkatwn satis isi de cok sıkıcı. Baska is dene bencede.Saatleri geciremiyorum isyerinde dakikalari sayiyorum falan ne bileyim :/
canım ben üniverste bitirdiğim halde oiştenbaşka iş bulamıom21 yasinda bir kizim. Lise son terkim aciktan bitirmeye calisiyorum. Lise mezunu olmadigim icin "satis danismani,kasiyerlik" gibi isler bulabiliyorum ancak. Ama ise girincede sikiliyorum 1 hafta dayanamadigim oluyor cikiyorum. İnsanlarla ugrasmayi sevmiyorum hemde hic. Eve katki saglamam lazim hemde butun gun evde oylee oturulmuyor. Ne yapmaliyim sizce? Nasil sabretmeliyim? Nereye gireyim ne isi yapayim off kafam allak bullak.
Anketörlük denedin mi ?21 yasinda bir kizim. Lise son terkim aciktan bitirmeye calisiyorum. Lise mezunu olmadigim icin "satis danismani,kasiyerlik" gibi isler bulabiliyorum ancak. Ama ise girincede sikiliyorum 1 hafta dayanamadigim oluyor cikiyorum. İnsanlarla ugrasmayi sevmiyorum hemde hic. Eve katki saglamam lazim hemde butun gun evde oylee oturulmuyor. Ne yapmaliyim sizce? Nasil sabretmeliyim? Nereye gireyim ne isi yapayim off kafam allak bullak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?