calismak veya calisamamak diyimm.

pira

vosvos.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
168
17
33
21 yasinda bir kizim. Lise son terkim aciktan bitirmeye calisiyorum. Lise mezunu olmadigim icin "satis danismani,kasiyerlik" gibi isler bulabiliyorum ancak. Ama ise girincede sikiliyorum 1 hafta dayanamadigim oluyor cikiyorum. İnsanlarla ugrasmayi sevmiyorum hemde hic. Eve katki saglamam lazim hemde butun gun evde oylee oturulmuyor. Ne yapmaliyim sizce? Nasil sabretmeliyim? Nereye gireyim ne isi yapayim off kafam allak bullak.

BENCE İLK ÖNCE ÇALIŞIP ÇALIŞMAMA KARARINI NETLEŞTİR.
SONRA SÜREKLİ HAYAL KIRIKLIĞI YAŞARSIN.
SEVGİLER;

Hiimm ona hic basvurmadim. Sizde de boyle insanlarla ugrasmak istememe gibi durumlar oluyomu?

Saatleri geciremiyorum isyerinde dakikalari sayiyorum falan ne bileyim :/

Bacım ne deseem ki çok üsengeçsin...
Çalış,oku,ev isi yemek yap öğren.elisi yap çeyiz hazırla kursa git ögren yap sat..

bende senin gibiyim ben memurum ama insanlarla uğraşmayı sevmiyorum, sabah erken kalkmayı vs, iş yerinde saat gelsede hemen eve gitsem diyorum , seni gibi istifa edip öyle çıkma lüksümde yok ne yapalım el mahkum..

Ustumde olu topragi var sanki.

Saatleri geciremiyorum isyerinde dakikalari sayiyorum falan ne bileyim :/
Ilk zamanlar oyle olur zaten. Calistigin ortama alisinca vakit su gibi gecer. Sen işe ve calistigin ortama alisacak kadar durmamissin işte. O yuzden canin sıkılıyor. Biraz sik disini. Ama hakkatwn satis isi de cok sıkıcı. Baska is dene bencede.

Kasiyerlik bence guze bir is, satis gibi insanlarla cok ugrasmiyorsun, kasada gelen mallari okutuyorsun sadece.

Etiket okuyan makineler bipliyor falan, hosuma giderdi :) Islek yerde bir markette is bulun, gelen giden cok olunca sikilmazsiniz.

canım ben üniverste bitirdiğim halde oiştenbaşka iş bulamıom
gerçi şu andaonuda bulamıom
bende bayılmıyorum oişe ama yapacak birşey yok

Anketörlük denedin mi ?

demekki çalışmak sana göre değil. bi kursa falan git. eğer ordada sıkılırsan sosyal fobin var demekki

5 yıldır çalışıyorum ve insanlarla uğraşmak gerçekten zor.çen çen çen.bir de ben boş konuşmayı hiç sevmem.hergün aynı cümleleri kurmaktan yıldım.aynı şeyi aynı kişiye 2. defa anlatmaya dahi tahammülüm yok.fazla konuşmana gerek olmayan insanlarla çok uğraşmak zorunda olmadığın bir iş bul ve iş saatlerinde saate çok fazla bakma.o zaman vakit hiç geçmek bilmiyor

Cok cok ozel bir durum yoksa merak ettim, insan niye liseyi bile bitirmez?
Yasin 50 olsa anlarim da, su devirde liseyi bitirmeyen insan olur mi hic?
ne bekliyordun, sirket mi versinler eline al yonet diye?
Calismaktan sıkılıyorum diyorsun, biraz tembellik var herhalde.
Kendine bunu layık görüyorsan bitki gibi otur evde bu yasta

su an sadece aksamlari part time calisma imkanim oldugundan kasiyerlik yapiyorum. bence de insanlarla muhatap olmayi sevmeenler icin igrenc.
web sitesi duzenliyordum gunde 8 saat su gibi akip geciyordu. simdi haftada iki gun 5 saat calismak zor geliyor.

bilgisayara yatkinligin varsa, autocad kursuna gidip mimar ofisinde calisabilirsin, ya da office programlarinda kendini gelistirip sekreterlik yapabilirsin. inan insanlarla ugrasmak istemeyenler icin bu isler cok daha iyi oluyor. ama maas az iste.

Insanlarla ugrasilmayan is yokki.. Yasiniz cok genc hatta kucuk evde oturaraken verimli caglarinizi heba etmeyin

Okulunuzu tamamlayin,kurslara gidin ve satis-sekteterlik ne is olursa yapin ileride cok pisman olursunuz ozaman da is bulamazsiniz nacizane tavsiyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…