Uyarıldığınız zaman iş tanımını ve yöntemleri açık bir şekilde konuşmak istediğinizi söyleyin.
Kücük isletmelerin büyük sorunudur bu.. Işe alinirken kendinizi birşey zannettirip iki gün sonra tepelemeye başlarlar..Sizin suçunuz yok ortam yanliş malesef. Pek çok yerde de bu var malesef. Patronlarin her hatada uyariyorsa o iş uzun gitmez diye düsünüyorum. Anlayişsiz patronla calisilmaz..bu daima boyle gider. kendine el altindan iş bak derim arkadasim. ortamin psikolojini bozmaya çok yatkin
Yazdıklarınızı okurken eski müdürüm gözümün önüne geldi. Tüylerim diken diken oldu.Çok benzer durumdayım, her işi kitlemek gibi değil ama asistanlığını yaptığım yöneticim tam bir yürüyen problem.
Sürekli gergin, sürekli haklarımı elimden almaya çalışıyor.
Ofisteki herkes yemeğe çıkıyor, ben çıksam sorun oluyor.(siz çıkmayın size ihtiyacım olabiliyor diyor)
Herkes mesaiye 9:00 yerine 10da başlıyor ben 15dk geç kalsam sebebini bile sormadan ciddi ciddi uyarıyor.
Bi izin istesem ıncığına cıncığına kadar soruyor.
Bişey eksik olsa veye yapılmasa direk bana gelip dashboard hanım bunu neden halletmiyoruz, neden bilmem ne yapmıyoruz diye soruyor.
Valla yüz yüze gelmekten korkar oldum.
Boşandım bi ev tuttum bir yıldır bu düzende yaşıyorum, işten çıkarsam bulamamaktan korkuyorum yoksa ben sürahiye çevirmesini bilirim bu iti ama işte susmak inanılmaz zoruma gidiyor.
Bu durum çok mümkün değil değil çünkü şirket sahibinin asistanlığı yapıyorum.Yazdıklarınızı okurken eski müdürüm gözümün önüne geldi. Tüylerim diken diken oldu.
Ruh hastası yüzünden strese bağlı reflü hastası oldum.
Sabrın sonu selamettir, sabredin. Üst yönetime kişiliği ile sürekli şikayet gittiği için görevden aldılar bizde rahatladık. Darısı sizin başınıza.
Çok iyi anlıyorum durumunuzu, maddi zorluklar insanın elini ayağını bağlıyor.Bu durum çok mümkün değil değil çünkü şirket sahibinin asistanlığı yapıyorum.
Dha önce yönetim kurulu başkanını asiste ediyordum, çok iyi anlaşıyorduk sonra bu pis herifin asistanı işten ayrılınca beni istedi asistanı olarak, 1 yıldır da birlikte çalışıyoruz canımdan bezdim.
2 çocuğum var, kiram faturam bir sürü masrafım var, ha demeye erkeklenemiyorum da.
O da bunu bildiği için ezdikçe eziyor sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?