Çalışmanın ödülü daha çok çalışmak

Bence insan ölene kadar çalışmalı, çalışmak insana değer katar. Bu yüzden emeklilik fikri bana göre değil :) Bazı insanlar maddi açıdan düşünerek pragmatik yaklaşmış. Herkesin kendine göre gerekçeleri vardır tabi. Bana göre aileye vakit ayırdıktan sonra kalan vakitlerde insan mutlaka kendini geliştirmeli. Öğrenmek şu yeryüzünde sadece insana mahsus. Eğitim öğretim de ömür boyu sürer. Sizin yerinizde olsam kimseyi dinlemem kendim için bölümü bitirirdim. Saliha Erdim diye bir kadın var o bu konulara ilgili 'Ben değerli olduğum için öğrenmeyi hak ediyorum' der. Bu söz çok hoşuma gider, bend hayatımda bunu benimsedim. 😊

Memursun, maddi kaygın yok. Bence hayatı kaçırıyorsun. İlle de bişeyler öğreneyim eğitim bağımlısıyım diyorsan daha hafif alanlara yönelebilirsin.

Memursun, maddi kaygın yok. Bence hayatı kaçırıyorsun. İlle de bişeyler öğreneyim eğitim bağımlısıyım diyorsan daha hafif alanlara yönelebilirsin.
Bilmem belki de kaçıyordur hayat . Günde iki saat az uyuyorum sadece . Ama başarı beni mutlu da ediyor. Belki de yapabileceğim birşey yapmayarak kaçırırım hayatı , ne olursa olsun devam etmeye karar verdim.

Back
X