Çalışmayan hazır yiyen eş

arwen85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
500
19
98
39
Ankara
Eşim pilot tu hava yolunda..takıntı ve obsesiflige yüzünden 10 ay önce istifa etti..babasınin durumu iyi maden hicbir zorlugumiz yok.ama gel gör ki çalışmıyor hazır yiyor bahsinin parasına güveniyor.. sorun para değil ben çalışmasını istiyorum..her gün 12 kere kadar uyuyor..bir sürü iş yapabilir bekliyor keyfi gelsin..çalış diyince kavga çıkıyor..eskiden çok çekmiştim ama son yıllarda benim hükmüm geçiyor.. yani rabbim elime düşürdü onu..ama sürekli evde olması bana dert oldu resmen..ebet mantık evliliği yaptık sevdimde ama işte kısmet nerden bilirsin böyle olucağını.. ben karşımda güçlü erkek görmek istiyorum..ne yapacaksa bana soruyor artık.. sürekli psikolojik yapıyorum kendimden veriyorum.. kimi zamanda yeter deyip ben bağırıyorum artık hiç korkmuyorum dayak yemiş ve darp raporu almış biri olarak o günden beri şiddet yok ama evde oturmaya çok alıştı.. oğlum özel okula gidiyor babası karşılıyor yarısını.. babası bana maaş ve sgk mi ödüyor..ama ben çalışkan erkek gibi erkek görmek istiyorum..birşeyler basarsın istiyorum daha çok opsesifligi artıyor yok kanser olurmuş yok kalbi sıkışıyormuş uçakta.. ama arkadaşları ile ukraynaya tatile gidince ne ağrı kaldı kalbinde ne kanser riski..yani kısacası 45 yaşında hayatını mahvediyor..bende herşeyim var susup oturayım demiyorum..cektirdiklerinin bedelini odetiyorum.. ama her gün onu motive etmekten yoruldum..

Çalışmadan evde oturdukça durumu hep kötüye gider.Esinize meşgale lazım.Psikolojik destek alıyor mu?
Bir de hazıra dağ dayanmaz.Inanin daha çocuk üniversiteye başlamadan baba parası suyunu çeker.Bir an önce sorumluluk almalı eşiniz.

Obsesif ise sizin motive ve desteğiniz ile düzelmez....önce psikiyatri sonra psikolog şart.

Kadinlar ihtiyacim yok calismiyorum diyince sorun olmuyorsa, bir erkegin erkegin de ihtiyaci yoksa calismama hakki olmali, sahsen para kazanmam gerekmese asla calismazdim.
Ama siz gecmise dolusunuz, siddete maruz kalmissiniz, keske o zaman boşansaydiniz, ama hem devam etmis hem affedememissiniz, bu ikinizi de yipratmaktan baska ise yaramaz, artik ya gercekten gecmise sunger cekin, ya da cesaretinizi toplayip esinizi terkedin.

Resmen eşinize karşı kin birikmiş içinizde çalışmaması falan bahane adam size batıyo yanında olun psikoloğu olmak yerine psikoloğa götürün eşinizi.

2006 dan beri psikoljik destek alıyor düzenli ama yetmiyor..her gün günde beş kere karar değiştiriyor.. ama yetmiyor ona birde sürekli onun kararsızlığını konuşuyoruz destekliyorum yureklendiriyorum yok..aksam konsiuyoruz haklisin diyor basviricam ise diyor sabah oluyor yok uykum var yok uyuyamadım.. annesi babası da çok üzülüyor bu duruma..

2006 dan beri psikoljik destek alıyor düzenli ama yetmiyor..her gün günde beş kere karar değiştiriyor.. ama yetmiyor ona birde sürekli onun kararsızlığını konuşuyoruz destekliyorum yureklendiriyorum yok..aksam konsiuyoruz haklisin diyor basviricam ise diyor sabah oluyor yok uykum var yok uyuyamadım.. annesi babası da çok üzülüyor bu duruma..
Adamın değişmeye niyeti yok belli ki siz kendinizi sağlama alın yarın bir gün ne olucağı belli olmaz. İyice dengesizleşe de bilir.

Kadinlar ihtiyacim yok calismiyorum diyince sorun olmuyorsa, bir erkegin erkegin de ihtiyaci yoksa calismama hakki olmali, sahsen para kazanmam gerekmese asla calismazdim.
Ama siz gecmise dolusunuz, siddete maruz kalmissiniz, keske o zaman boşansaydiniz, ama hem devam etmis hem affedememissiniz, bu ikinizi de yipratmaktan baska ise yaramaz, artik ya gercekten gecmise sunger cekin, ya da cesaretinizi toplayip esinizi terkedin.

Kayinpederden geçinmek kadar gurur kirici bir durum olamaz..sapasağlam ben çalışmaya kalktım 2 hafta işi biriktirdi.. yine sen çalışmazsan ben çalışayım ikimizde evde yıpratıyoruz ilişkimizi dedim yine çıkardı işten gitmiyorsun diye..vallahi 7 /24 eşiyle oturmak zor..çalışmasın ona da tamam ama obsesiflige kötüye gidiyor..sürekli hastalık araştırıyor artık engelledim bana hastalık göndermesin diye telefondan..bir torpille eski işine dönerim bende uçarım ama onu da yapmıyor..O oturuyor ben babasının maaşı ile evi gecindiriyorum..ay sonu zor geliyor ondan istiyorum para..benim zoruma gidiyor çalışmadan bana maaş yatması asgari bile olsa

Biraz müsaade edin bence adam hasta belli sizi aç koymuyorsa sabredin
Pilotken maaşı nekadardı

Sen çalışmıyor musun yani evinizin geçimi kp den sağlanıyor mesleğin varsa işe gir kurtul bu adamdan böyle hayat mı geçer kp batsa vs ne olacak?

Eşinin mesleği bırakması isabet olmuş böyle bi insan onca canı taşıyormuş psikolojik testlerden geçmiyo mu onlar nasıl olabilir bu anlamış değilim.

Sen çalışmıyor musun yani evinizin geçimi kp den sağlanıyor mesleğin varsa işe gir kurtul bu adamdan böyle hayat mı geçer kp batsa vs ne olacak?

Eşinin mesleği bırakması isabet olmuş böyle bi insan onca canı taşıyormuş psikolojik testlerden geçmiyo mu onlar nasıl olabilir bu anlamış değilim.

Işını inanılmaz derecede iyi yapıyor defalarca uçtum onunla , onun düşüncesi radyasyon alıp olucakmış kanser olucakmış.. zaten çoğu pilot obsesiftir çünkü başka türlü olmaz..ayrıntilar onlar için çok değerli işi konusunda gözüm kapalı güvenirim.. O yüzden bu kadar işini latifi ile yapan biri bu kadar kötü ne zaman oldu..ki hayatta onu tek mutlu eden şey ucmakti..hala da öyle ama bir evlâdım ben ağır mi geliyorum herkeze diyor..sinir oluyorum..

Bu kadar maaşı vardı şuan aysonunu zormu geçiriyorsunuz kusura bakmayın keşke ileriyi düşünseydiniz

Geçirmiyoruz biriktirdiği parayı harcamıyor sorun orda.parasi var ama diyor ki ben en az 4 yil bu para bize yeter zaten babasında o yüzden maaş bağladı eve yemeklik alisberi yapmadığı için istifa ettikten sonra..ben hesabımı biliyorum diyo parası var ama kendine müslüman ama elbet biticek o para..akarken doldurmakta fayda var defalarca söyledim, yaşin genç en azından evladin için çalış dedim..geleceği için..bence bunun adı rahat batması.. gelde sinirlenme

Back
X