Çalıştığım yerdeki arkadaşla sorunum var

Renesme2011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
146
0
46
İstanbul
Kızlar Çalıştığım yerde bi sorunum var bana yardım edin lütfen
muhasebe sekreterliği yapıyorum yaklaşık bi sene oldu bu işe başlayalı durum şöyle benimle yaşıt 23 yaşında bi kız var iş yerinde önceden benim gibi sekreterken 5 ayda kız halkla ilişkiler müdür olmuş ki bizim iş yerinde yükselme terfi gibi bişey söz konusu değil 45 yaşında patronumuz var kız onunla birlikte yani sevgililermiş iş yerinde bilmeyen yok bu durumu patron ne kadar saklarsa saklasın gizli olmasını istiyomul kız millete duyuruyo bunu neyse kızın canı sıkıldıkçaa insanlarla kavga ediyo iş yerinde hatta biriyle saç baş kavga ettiğini bile hatırlıyorum insanları ekmeğinden ediyo huzurlarını kaçırıp şimdide benle uğraşıyo
bana işimi öğretmeye kalkıyo çeşitli bahaneler buluyo nerdeyse her gün tartışıyoruz kızlar benim artık sabrım kalmadı işten istifa etmek istemiyorum böyle 2 kuruşluk insanlar yüzünden , çalışmam gerekiyo çünküü bana akıl verin kızlar ne yapim bi sene oldu takma takma nereye kadar sabrım tükeniyo artık

Son düzenleme:
canım nedir bu insanların çektikleri anlamıyorum. Bende çalıştıgım yerden hiç ama hiç memnun değilim ihtiyacımda olmasına ragmen aynen sabrım kalmadıgı için çıkıyorum. Bence ya çık ordan yada kendine iş aramaya başla canım yoksa sağlıgından olursun ordaki kız kimse belliki huzursuzluk çıkarmaya devam edicektir.

kızlar eğer çok maddi açıdan ihtiyacınız yoksa çalışmayın ben sırf hiç memlun olmadığım işte 3 yıl çalıştım bir gün çıktım ve kendimi kafesten çıakrtılmış bir kuş gibi hisetmiştim çok rahatlamıştım ,inan kendimize yapıyoruz insanalrla uğraşmak çok zor ben piskoloji destek te görmüştüm ,işten çıkınca maddi açıdan sıkıntılar başlamıştı ama benim şansım vardı çok işsiz kalmadın iş buldum

aynı sorun bende de olmuştu hatta okurken ben böyle birşey mi yazdım ya diye kaç kez durdum :):)benimkinin müdürle arasında birşey yoktu ama bayağı samimilrdi neyse yaşananlar aynı ya şaka gibi oldu..

Benim yaptığımı anlatayım sana:
Işten çıkmak için internette iş arama sitelerine girdim bir çok yere müracaat ettim..kimi aradı kimi aramadı..kimine gittim kimine gitmedim..sonra bir iş buldum ve çıktım..şimdi rahatım..ha birde çıkarken beni bırakmak istemediler daha iyisini nerde bulacaklar ki :) şimdi o kız benim işlerimi de yapıyor yani zararına oldu..
Iş ara bulunca çık bence bulamazsan eğer de kıza dişlerini göster kovarlarsa da tazminat iste tatlım..bütün haklar çalışanındır unutma

O ahlaksızların içinden çık başka yerde işe gir

haklısınız kızlar işimi seviyorum aslında ama işte kız çok sorun çıkarıyo

kutsalisttt çok iyi yapmışsın canım işten çıkıp direk başka bi yere girmişsin ama ben öyle bişey yapsamda burdakiler çok zor izin veriyoo benim işimi yapıcak ekstra kimse yok burda e sekreter oluncada 5 dk yerinde olmasan bile anlaşılıyo hemen nası yapıcam bilmiyorum iş bulmak kolay değil biliyosunuz

anladığım kadarıyla, işyerinde huzur denen birşey yok.bu durum işyerindeki verimliliği azaltır. patron , sevgilisi için batmayı göze almış herhalde.biri patronu uyandırsın.

anladığım kadarıyla, işyerinde huzur denen birşey yok.bu durum işyerindeki verimliliği azaltır. patron , sevgilisi için batmayı göze almış herhalde.biri patronu uyandırsın.

aynen öyle cnm ama malesef adam uyanmıyo kız kaç kere işten çıktı geri geldii her geldiğindede maaşı yükseliyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…