Çalıştığım yerden sıkıldım

Sis_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2021
376
244
53
Herkese merhaba,

Büyük bir mağazada çalışıyorum. Fakat çalıştığım yerden sıkıldım. Bu şirketin daha önce başka şubelerinde de kısa süreli görev almıştım ama şuan ki şubeyi ve ortamı sevmedim. Gruplaşma, dedikodu ve bazı hadsiz insanlar beni buradan soğuttu. Her iş yerinde böyle sorunlar olduğunu biliyorum ama tek sorun bu değil. Tüm gün ayakta sabit çalışıyorum. Çalışma saatleri bazen sıkıntılı oluyor akşam 11'e doğru eve gelip sabah 6'da kalkmak zorunda kalabiliyorum.

30'ların başındayım, bu işi uzun bir işsizlik döneminden sonra buldum. Bazen kendimi sorguluyorum 'fazla mı memnuniyetsizim diğer çalışanların canı yok mu' diye fakat aynı bölümde çalıştığım arkadaşlar da memnun değiller...

Bu işe başlayalı 4, 5 ay oldu ve ben başka işlere bakmak istiyorum... Girdiğim hiçbir işte 1 yılı doldurmadım. Bir büroda 8 ay çalışmıştım sigorta olmadığı ve maaş asgariden düşük olduğu için ayrılmak zorunda kalmıştım.

Bu şubeye başladığımdan beri hiç geçmeyen bir ayak ağrım var.😩

Herkese merhaba,

Büyük bir mağazada çalışıyorum. Fakat çalıştığım yerden sıkıldım. Bu şirketin daha önce başka şubelerinde de kısa süreli görev almıştım ama şuan ki şubeyi ve ortamı sevmedim. Gruplaşma, dedikodu ve bazı hadsiz insanlar beni buradan soğuttu. Her iş yerinde böyle sorunlar olduğunu biliyorum ama tek sorun bu değil. Tüm gün ayakta sabit çalışıyorum. Çalışma saatleri bazen sıkıntılı oluyor akşam 11'e doğru eve gelip sabah 6'da kalkmak zorunda kalabiliyorum.

30'ların başındayım, bu işi uzun bir işsizlik döneminden sonra buldum. Bazen kendimi sorguluyorum 'fazla mı memnuniyetsizim diğer çalışanların canı yok mu' diye fakat aynı bölümde çalıştığım arkadaşlar da memnun değiller... n

Bu işe başlayalı 4, 5 ay oldu ve ben başka işlere bakmak istiyorum... Girdiğim hiçbir işte 1 yılı doldurmadım. Bir büroda 8 ay çalışmıştım sigorta olmadığı ve maaş asgariden düşük olduğu için ayrılmak zorunda kalmıştım.
Allah yardımcınız olsun.Gerçekten her yerde dedikodu ve gruplaşma var.Ben uzak duruyorum çünkü katlanamiyorum artık.Ama bu issizlikte nereye gitsen aynı.

Ben olsam işten cikmazdim ama çevrede ki işleri tirmalardim

Herkese merhaba,

30'ların başındayım, bu işi uzun bir işsizlik döneminden sonra buldum. Bazen kendimi sorguluyorum 'fazla mı memnuniyetsizim diğer çalışanların canı yok mu' diye fakat aynı bölümde çalıştığım arkadaşlar da memnun değiller...

insanları çalıştırma koşulları kötü olduğu için , hayatımız daha da zorlaşıyor.

Mühendisim. Öğrencilik zamanlarımda kısa süreli mağazalarda çalıştım. Gerçekten çok zor. Evli biri için sürdürülebilir değil. Tatili belli olmaz, resmî tatilde çalışırsın, bayramda çalışırsın, 10da çıkar yorgun argın eve gidersin. Çok zor..
Alternatif üretmeye çalışın. Okudunuz mu mesela? Bir mesleğiniz var mı ?

Cok zor hep ayakta calısmak ya bende markette calıstım hep ayakta dur yuru eğil kalk
Haftada kac gun gunde kac saat calısıyosun? Belki yarı zamanlı calısmak istedigini soylesen haftada 3 gun gibi teklif etsen ? Ama tabi maaşın yarı yarıya azalır kabul etseler bile
Is bulmak cok zor en iyisi baska bi yer bulunca cıkman olur
Dayanabilirmisin ama bulana kadar ?
Bi de elde meslek yoksa hep boyle ayakta isler yapmak zorunda insan

Ben yeni mezunken defactoda bir buçuk yıl part time çalıştım. Haftada 4gün çalışıyordum. 4günde part oldugumuz için akşama yazarlardı. Bizde de çok gruplaşma vardı.2 3 kişi vardı sevdigim. Onlarda işten çıkınca bende çıktım.
Full çalışanlar haftada 2gün sabah, sabah derken akşam 6da çıkıyorlar, 4gün akşama gelirlerdi.Demem o ki magazacılık yapılacak iş degil. Hizmet sektöründen uzak dur derim.Fabrika daha mantıklı, en azından giriş çıkış saatin belli

Bu şubeye başladığımdan beri hiç geçmeyen bir ayak ağrım var.😩
Ayak ağrısının sebebi işe isteksiz gitmeniz, ordaki huzursuzluk sizi boğuyor ve bedeniniz sinyaller veriyor, bence ordan ayrılıp başka iş bulun...

Back
X