sevgili arkadaşlar,moralim çok bozuk.her çalıştığım yerde mutlaka sorunlu bir insanla karşılaşıyorum.evet insanların olduğu yerde zaten herşey güllük gülistanlık olmaz.ama tüm iyi niyetinize rağmen size bulaşan,sizi çekemeyen ve ya davranışlarıyla rahatsız eden iş arkadaşınız ya da arkadaşlarınız oluyor mu?bu durumda iyi niyetinizi ve sükunetinizi koruyabiliyor musunuz?ben ne yapacağımı şaşırıyorum.ılımlı yaklaştıkça daha da kötü oluyor.muhatap olsan tartışma ortamı oluşuyor.zaten karşı taraf insan olsa ılımlı yaklaşmak sonuç verirdi ama olmuyor.sizce bu tarz psikopatik tiplere karşı kendimizi nasıl koruyabiliriz?nasıl bir tutum sergilemeliyiz?
Söz gümüşse sükut altındır der annem hep bana.
Gerçekten çok doğru bir söz. Sen sana yakışanı yap bence.
Seviyesizler seviyesizliğiyle kalsın. Ki mutlaka görülecektir. Hiç kimsenin ahı hiç kimsede kalmaz.
Bırak o kanı bozuk her kimse sen ona kan takviye etme. Bırak akıtsın pis kanını.
Seviyeni koruyup sadece işine odaklanıp, iş icabı bir kaç cümle edersen o da bir süre sonra sana oynamayı bırakacaktı eminim.
Hangi sektörde çalışıyorsun bilmiyorum.
Hanım olmak zordur ama şirretlik saniyeni alır. Ve haklıyken haksız duruma düşmemek için bence sükunetini bozma.
Bırak kendi kendine deli gibi sataşsın, konuşsun, bağırsın sen sadece yüzüne bak gül ve geç...