Çam sakura aşılama yapanlar

Nuray1334

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2024
74
19
8
23
Merhaba ben çam sakura şehir hastanesinde muzaffer hocada aşılamaya başladım Gonal-f iğne kullanıyorum aşılama ile çam sakurada hamile kalan var mı

Şansımı denemek istiyorum bende sorun yok eşimde var 2 kere gebelik yaşadım o yüzden şansımın yüksek olduğunu söyledi doktor hayırlısı olsun

Şansımı denemek istiyorum bende sorun yok eşimde var 2 kere gebelik yaşadım o yüzden şansımın yüksek olduğunu söyledi doktor hayırlısı olsun
Tabiki cnm bir umut denemk de fayda var tabi. Ben orda çalıştm o yüzden biliyorum. Ve benim yakın arkadaşlarım da geliodu. 1 sene gelip gittiler ama aşılama sonuç vermedi. Tüp bebeğe geçti orda da sonuç alamadı. Tabi her bünye farklı. Hakkında hayırlısı olsun

Seni üzmek istemem ama malesef olumlu sonuç alan yok denecek kadar az orada.

Amin teşekkür ederim hayırlısı bakalım dediğin gibi her bünye farklı inşallah o azınlığın içinde olurum bende gerek kalmaz tüp bebeğe

Amin teşekkür ederim hayırlısı bakalım dediğin gibi her bünye farklı inşallah o azınlığın içinde olurum bende gerek kalmaz tüp bebeğe
Amin cnm bu süreçler çok zor allah yardımcımız olsun inşallah. Bende tedavi oluyorum. Klomen ve femera. Elimden geleni yapıyorum bklm hayırlısı olsun

Amin cnm bu süreçler çok zor allah yardımcımız olsun inşallah. Bende tedavi oluyorum. Klomen ve femera. Elimden geleni yapıyorum bklm hayırlısı olsun
Ben hiç kolomen kullanmadım direk aşılama dedi ilk 6 ay kolomen kullanıyor çam sakuradakilerde bende yarım rahimlik var ondan belki de kullandırmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…