Çam sakura hastanesi dr.alime dilayda uzun giden var mı?

umutsuzkedii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2024
1.553
En iyi cevaplar
1
535
38
Kızlar dr arıyorum bugün kanunide randevum vardı kalktım gidicektim dedim dr. Yorumlarına bakayım bi bakmaz olaydım gitmekten vazgeçtim korktum açıkcası zaten bebek olmadığı için üzgün ve stresliyim birde dr. Un umursamaz tavrını + bağırığı ve ilgisizliğini çekemem şuan karşılık veririm sonra dr. A bağırdım diye beni içeriye alırlar 😄 sonra tekrar baktım kanuniye pek güzel yorumları yok dr.ların hastanede genel olarak pek ilgili değil sanırım rica etsem bu dr. A gözükenler yardımcı olabilir mi ? 🫠

Merhaba sizi kkde uzun suredir görüyordum ne yaptınız hamilelik durumlarını doktora gidebildiniz mi?
Hayır randevu almıştım bir dr.a randevu aldığım günün sabahı erken uyanınca dr un yorumlarına bakayım bi dedim çok kötüydü gitmedim aradım iptal etmek için randevuyu 2 saatten az kaldığı için iptal etmediler. Sonra bu dr buldum yorumları güzeldi buna randevu alıcam 15 gün dolmasını bekliyorum yarında regl günüm. Olmazsam randevu alıcam bu dr a

Regl olmadan umutsuzluğa düşme olursan da nasip daha vakti gelmemiş demek ki diyebiliyor insan artık 🥲
Aynen öyle kuzum dün geceden beri afedersin bi gaz sancısı bitane pırt yapsam rahatlicam 😂😂 ama yapamıyorum sanırım regl olcam zorladıkça rahim sancıyo ağrıyo sanki

Back
X