Adana'da 3'ncü kattaki evlerinin camlarını silen 4 çocuk annesi Pınar Bakadur, dengesini kaybedereks aşağı düştü. Hastaneye kaldırılan Bakadur hayatını kaybetti
Adana Hürriyet Mahallesi'nde oturan Pınar Bakadur(28), önceki gün oturduğu evin temizliğini yapmaya başladı. Eşi cezaevinde bulunan Bakadur, odaları temizledikten sonra camları silmek için pencereye çıktı. İddiaya göre camları silerken dengesini kaybeden genç kadın yaklaşık 9 metre yükseklikten aşağıya düştü. Kafa üstü düşüp ağır yaralanan Bakadur, götürüldüğü özel hastanede kurtarılamayarak hayatnı kaybetti.
rabbim yar ve yardımcıları olsunÇok gençmiş ya daha 28 yaşındaymış . Allah rahmet eylesin.
Geride 4 çocuk kalmış ve muhtemelen yaşları da küçüktür . Baba cezaevinde .
Kim bakacak , kim ilgilenecek 4 çocukla ?
amcamın hanımı incir ağacından düşüp öldü..10 senedir çocukları olmuyordu..çocukları olmuştu 2 yaşındaydıÇok gençmiş ya daha 28 yaşındaymış . Allah rahmet eylesin.
Geride 4 çocuk kalmış ve muhtemelen yaşları da küçüktür . Baba cezaevinde .
Kim bakacak , kim ilgilenecek 4 çocukla ?
alın yazışımı bu bilmiyorum kito..Adana'da 3'ncü kattaki evlerinin camlarını silen 4 çocuk annesi Pınar Bakadur, dengesini kaybedereks aşağı düştü. Hastaneye kaldırılan Bakadur hayatını kaybetti
Adana Hürriyet Mahallesi'nde oturan Pınar Bakadur(28), önceki gün oturduğu evin temizliğini yapmaya başladı. Eşi cezaevinde bulunan Bakadur, odaları temizledikten sonra camları silmek için pencereye çıktı. İddiaya göre camları silerken dengesini kaybeden genç kadın yaklaşık 9 metre yükseklikten aşağıya düştü. Kafa üstü düşüp ağır yaralanan Bakadur, götürüldüğü özel hastanede kurtarılamayarak hayatnı kaybetti.
alın yazışımı bu bilmiyorum kito..
Hadi ya olmaz denen şey olmuş ya . Allah rahmet eylesin , çocuğuna hayırlı yazılar yazsın Allah ım .amcamın hanımı incir ağacından düşüp öldü..10 senedir çocukları olmuyordu..çocukları olmuştu 2 yaşındaydı
Allah sabır versin ailesine, gencecikmiş
Cam silerken bende korkarım, silebildiğim yeri siliyorum, silemediğim yer için zorlamam, yıllar önce kadının biri yine cam silerken pimapen çerçeve betondan ayrılmış, pimapenle birlikte düşüp ölmüştü, o gün bugündür çerçevelere güvenmem
ben siliyorum ama dışına çıkamam ..temizliğe gidenler 17 katın dışına bile çıkıyor..3. kat dışına çıkamıyorum yüksekten korkuyorum..elim yetişmiyorsa viledaya bez bağlayıp siliyorum..ama ayda bir siliyorum camları bazen kışın 1 buçuk ayda bir silerim..balkonun camını daha sık siliyorum orada tek başına kahve sigara keyfi yaparken gözüme batarBenimde camlarım bal dök yala olmuyor, camın dışına çıkarak sileni görsem bakamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?