Cam silerken düşen kadın hayatını kaybetti

kito_

Gülümse ! ne düşündüğünü bilmesinler..
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
3.034
4.653
198
Adana'da 3'ncü kattaki evlerinin camlarını silen 4 çocuk annesi Pınar Bakadur, dengesini kaybedereks aşağı düştü. Hastaneye kaldırılan Bakadur hayatını kaybetti
Adana Hürriyet Mahallesi'nde oturan Pınar Bakadur(28), önceki gün oturduğu evin temizliğini yapmaya başladı. Eşi cezaevinde bulunan Bakadur, odaları temizledikten sonra camları silmek için pencereye çıktı. İddiaya göre camları silerken dengesini kaybeden genç kadın yaklaşık 9 metre yükseklikten aşağıya düştü. Kafa üstü düşüp ağır yaralanan Bakadur, götürüldüğü özel hastanede kurtarılamayarak hayatnı kaybetti.

Adana'da 3'ncü kattaki evlerinin camlarını silen 4 çocuk annesi Pınar Bakadur, dengesini kaybedereks aşağı düştü. Hastaneye kaldırılan Bakadur hayatını kaybetti
Adana Hürriyet Mahallesi'nde oturan Pınar Bakadur(28), önceki gün oturduğu evin temizliğini yapmaya başladı. Eşi cezaevinde bulunan Bakadur, odaları temizledikten sonra camları silmek için pencereye çıktı. İddiaya göre camları silerken dengesini kaybeden genç kadın yaklaşık 9 metre yükseklikten aşağıya düştü. Kafa üstü düşüp ağır yaralanan Bakadur, götürüldüğü özel hastanede kurtarılamayarak hayatnı kaybetti.

ayy kıyamam ya :((

Çok gençmiş ya daha 28 yaşındaymış . Allah rahmet eylesin.
Geride 4 çocuk kalmış ve muhtemelen yaşları da küçüktür . Baba cezaevinde .
Kim bakacak , kim ilgilenecek 4 çocukla ?

Çok gençmiş ya daha 28 yaşındaymış . Allah rahmet eylesin.
Geride 4 çocuk kalmış ve muhtemelen yaşları da küçüktür . Baba cezaevinde .
Kim bakacak , kim ilgilenecek 4 çocukla ?
amcamın hanımı incir ağacından düşüp öldü..10 senedir çocukları olmuyordu..çocukları olmuştu 2 yaşındaydı:(

alın yazışımı bu bilmiyorum kito..

hep korkarım cam silme işinden.Eve gelen yardımcıya yasak cama çıkmak.Bırak senden değerli mi derim sürekli.
Ne ben yaparım ne yaptırırım.Can bu hiçbir şeye benzemez.

amcamın hanımı incir ağacından düşüp öldü..10 senedir çocukları olmuyordu..çocukları olmuştu 2 yaşındaydı:KK43:
Hadi ya olmaz denen şey olmuş ya . Allah rahmet eylesin , çocuğuna hayırlı yazılar yazsın Allah ım .

Ölüm hepimiz için ama zamansız olunca hele birde geride bakıma , ilgiye muhtaçlar kalınca daha çok üzülüyorum .

Çok üzücü bir haber yakın tanıdığımda pencere silerken aynen böyle kötü düştü epey hastanede yattı ,ölmedi ama sakat kaldı sol bacağı yürürken aksıyor ,pencerelerede fazla yük bindirmemek gerek pimapende olsa salanıyor ve beden yükünü kaldırmıyor biz evimizdeki gibi

Allah sabır versin ailesine, gencecikmiş:(
Cam silerken bende korkarım, silebildiğim yeri siliyorum, silemediğim yer için zorlamam, yıllar önce kadının biri yine cam silerken pimapen çerçeve betondan ayrılmış, pimapenle birlikte düşüp ölmüştü, o gün bugündür çerçevelere güvenmem:(

Allah sabır versin ailesine, gencecikmiş:KK43:
Cam silerken bende korkarım, silebildiğim yeri siliyorum, silemediğim yer için zorlamam, yıllar önce kadının biri yine cam silerken pimapen çerçeve betondan ayrılmış, pimapenle birlikte düşüp ölmüştü, o gün bugündür çerçevelere güvenmem:KK43:

Aynen bende yaşadım.Oturduğum apartmanda çerçeve ile birlikte düşmüştü kadıncağız.Başın dönebilir,elin kayabilir,dikkatin dağılır,tansiyonun düşer her şey olabilir.Cam bu 2 güne kirleniyor değer mi ?

En korktuğum şey:KK17::KK17::KK17:

Allah ailesine sabırlar versin risk almamak gerek:cry::cry:

Allah rahmet eylesin.Keşke pislikten görünmeseydi de
o camlar silmeye kalkışmasaydın.:KK43:

annem ne zaman cama ciksa pacalarina sarilirdim dusmesin diye.
cam silme evde bir ayine donusurdu.
kavga kiyamet, birak bir sey olmaz demesi falan.
simdi tabii ben yokum rahat rahat siliyor. Allah korusun.
zaten butun bu tarz kazalar kendine cok guvenmekten bir sey olmaz demekten geliyor.
Allah rahmet eylesin, cocuklara cok uzuldum :(

Allah ailesine sabır versin bizimde evimiz 15. Kat camları erkek kardeşim siler boyu uzun olduğu için biz yani annem ve ben silmiyoruz.

Benimde camlarım bal dök yala olmuyor, camın dışına çıkarak sileni görsem bakamıyorum... :KK43:
ben siliyorum ama dışına çıkamam ..temizliğe gidenler 17 katın dışına bile çıkıyor..3. kat dışına çıkamıyorum yüksekten korkuyorum..elim yetişmiyorsa viledaya bez bağlayıp siliyorum..ama ayda bir siliyorum camları bazen kışın 1 buçuk ayda bir silerim..balkonun camını daha sık siliyorum orada tek başına kahve sigara keyfi yaparken gözüme batar:KK53:

Temizliğe gelen biri düşse zaten o evi satsan ödeyemezsin cezayı uğraş dur.Ben hiç sildirmem eve gelen yardımcıya.Yazık kadına pis kalaymış da kader işte.Temizlikçi alanlar sizde sildirmeyin.Aman DİKKAT.

Back
X