Saç Uzatma Yöntemleri Çam terebentin saçı hızlı uzatıyor mu?

yağlı saç falan bilmiyorum da ben kulllandığım sırada bir arkadaşım eee vucuduna değen sulardan ötürü ya vücudundaki kıllarda güçlenirse demişti....
bir daha da kullanmadım :9::9::9::9:

yağlı saç falan bilmiyorum da ben kulllandığım sırada bir arkadaşım eee vucuduna değen sulardan ötürü ya vücudundaki kıllarda güçlenirse demişti....
bir daha da kullanmadım :9::9::9::9:

kullanırken bu benim de aklıma gelir ürperirdim hep :2: ama birkaç dk değiyor sadece ki biz etkisini göstersin diye saatlerce bekletiyoruz bu yüzden için rahat olsun bir şeycik olmaz :1:

ben küçükken annem bunu saçım gür olsun diye arada sürerdi ve sonra yaş ilerledikçe saç fazla gelip ara kesim yaptırmaya başlamıştım :52: ama uzatmak için kullanan pek duymadım açıkçası :27:

hayır uzatmıyor hatta daha fazla dökülüyor :50::50: uzun süre kullandım düzelir mi diye düşündüm ama yok kullanmayı kestim şimdi daha iyi:34:

bende kullandım. faydasını görmedim. kullandığım şampuan eklemiştim kuaför öyle önermişti. ama bi cacık olmadı.

Çamterebentin: Kepeği ve saç dökülmesini önlüyor, saçları uzatıyor..

* Çamterebentinin tek olarak saça uygulanması saç derisini tahriş ettiği için diğer yağlarla karıştırmadan kullanmayın!
Ben şampuanımda kullanıyorum, çam terebentin, gliserin,papatya yağı vs..

Son düzenleme:
Çam terebentini şampuanını içine koy hepsini dök akratdan 1 şişe al şampuana dök.Çalkala

Her banyoya girdiğinde saçına şampuan süreceğin zaman çalkala dök saçına acayip uzatıyo.

Ben kullandım öyle cok hızlı uzadı diyemem normalde ne kadar uzuyorsa o kadar uzadı. Tabi seçim senin istersen al dene:)

yaa benim saçlarımı daha fazla döktü gibime geliyo. var mı benmle aynı düşüncede olann ??

şampuanla kulanıyorum zaten.bide badem yağıda döktüm içine ama bi işe yaramadı.kullanmaya devam etsem mi acaba 1 ay falan oldu kullanmaya başlayalı

şampuanla kulanıyorum zaten.bide badem yağıda döktüm içine ama bi işe yaramadı.kullanmaya devam etsem mi acaba 1 ay falan oldu kullanmaya başlayalı

Benimde çok döküyo saçlarımı ki ben 4-5 aydır kullanıyorum balla beraber. Ama sadece duş esnasında çok dökülüyolar gün içinde 1-2 tel belki oluyo. O dökülenlerde genelde kırık saç tellerim. Yeni saçlarım çıktı uzadı bile korkma bence. Zaten bitkisel bi şey :)

Bende başta uzatıyo niyetiyle şampuanıma katmıştım ama, 1 değil 2 değil baktım saçımda ciddi bi dökülme oluyo bıraktım o yüzden.​

Çam terebentini şampuanını içine koy hepsini dök akratdan 1 şişe al şampuana dök.Çalkala

Her banyoya girdiğinde saçına şampuan süreceğin zaman çalkala dök saçına acayip uzatıyo.
emin misin şampuana dokmek daha iyi degil mi

Back
X