• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çam ve Sakura hastanesi aşılama tedavisi

Bisey sormak ıstiyorum bende eşimde bir sıkıntı yok sonuçlarımız kontrol ettiler adetli bir günde bana klomen vereceğini söyledi herhangi bilgi verilmedi ne asilama nede tup bebek dediler
Bisey sormak ıstiyorum bende eşimde bir sıkıntı yok sonuçlarımız kontrol ettiler adetli bir günde bana klomen vereceğini söyledi herhangi bilgi verilmedi ne asilama nede tup bebek dediler
Acaba size ne dediler

Merhaba bisey sormak istiyorim bende asilama yapmak istiyriim ama doktor bana ne aşilma dedi nede tup bebek dedi benimde eşiminde sonuçları bir sıkıntı yok sadece adetli. Bir günde gel klomen vercez dediler ama herhangi bisey denilmedi size ne dediler acaba
Bende başka bir hastanede klomen denendi ve boşa zaman harcandı tabi bu hastanede aşılama önerdi klomen denendiği için ilk olarak onu denemek istemiştir doktorunuz özel bi merkeze gittiğimizdede tüp bebek dendi heryer farklı bir şey diyor ama ben tüp bebek ten önce başka tedavide denemek istedik bizdede bi sıkıntı yok

Bende başka bir hastanede klomen denendi ve boşa zaman harcandı tabi bu hastanede aşılama önerdi klomen denendiği için ilk olarak onu denemek istemiştir doktorunuz özel bi merkeze gittiğimizdede tüp bebek dendi heryer farklı bir şey diyor ama ben tüp bebek ten önce başka tedavide denemek istedik bizdede bi sıkıntı yok
Ben belirtim ama klomen 3 defa kullandim ardından catlama ignesinide kullandim soledim ama bana klomen verdi nedenini bilemedim doktor ile gorusemedim zaten hep asistanla görüştüm size muzaffer hocamı asilama dedi

Evet muzaffer hoca aşılama dedi zaten bende aynı şekilde birşey sormaya fırsat olmuyor yan odaya gönderiyorlar onlar bilgileri veriyorlar

Hayırlısı olur inşallah belki denk geliriz polikinikte ikinci aşılamaya başladım ganol f iğneğneyle yumurtayla büyütüyorlar takip ediliyor bi kaç günde bir istedikleri boyuta gelince çatlatma iğnesi transfer günü dayanılmıcak bi acı olmuyor sadece idrara sıkışık işleme alıyorlar o sıkıntılı

Hayırlısı olur inşallah belki denk geliriz polikinikte ikinci aşılamaya başladım ganol f iğneğneyle yumurtayla büyütüyorlar takip ediliyor bi kaç günde bir istedikleri boyuta gelince çatlatma iğnesi transfer günü dayanılmıcak bi acı olmuyor sadece idrara sıkışık işleme alıyorlar o sıkıntılı
Aa kaç günde bir çağırıyorlar. Kocaeliden gidip gelicem de 😯
Teşekkür ederim cevabınız için amin inşallah

bende aynı şekilde şuan tedavi olyorum tam bilgi yok asla yumurtam adetin 5. günü klomen ve progestan içtim 5 gün klomen bitti progestan devam bugün kontrole gittim 12 mm olmuş yumurta pazartesi çatlatma iğnesi yaparız dedi çarşambaya aşılama olur dedi

Merhaba yeni gördüm mesajınızi bir haylide zaman geçmişte yinede faydalanmak isteyen arkadaşlar olur diye yazıyorum. Devlet hastanelerinde -bilhass çam sakurada-infertilite bölümünde testler tahliller yapılıyor ve eşin yada senin üreme problemin varsa ona göre bir yol izleniyor. Genel olarak ilk yol klomen ilacı 3 ay kullanılıyor faydası olmazda aşılamaya geçiliyor oda tutmazsa son çare tüp bebek yapıyor.

Merhaba yeni gördüm mesajınızi bir haylide zaman geçmişte yinede faydalanmak isteyen arkadaşlar olur diye yazıyorum. Devlet hastanelerinde -bilhass çam sakurada-infertilite bölümünde testler tahliller yapılıyor ve eşin yada senin üreme problemin varsa ona göre bir yol izleniyor. Genel olarak ilk yol klomen ilacı 3 ay kullanılıyor faydası olmazda aşılamaya geçiliyor oda tutmazsa son çare tüp bebek yapıyor.
Merhaba yeni tamamladım evrakları dış gebelik yasamistimbe diyecek çok merak ediyorum

Çok teşekkür ederim pozitifi görünce Muzaffer hocaya tekrar gittim , çünkü aşılama günü pozitif olursa bize muhakkak gel dediler tekrar tahliller yapıldı kese görüldü , iki hafta sonra kalp atışlarını da duymaya gel dedi gittik. Bundan sonrasında gebe polikliniğine gideceksin dedi. Şimdilik herşey yolunda çok şükür bulantı ve kusmalari saymazsak. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
Asılamanın kacıncı günü ogrendınız?

Ben asılamanın14 günü kan verdım negatıftı regl da olmadım bılemedım şimdi

Back
X