elektrolüx edc 67550 w ya da
bosch wte 86302 avantixx 8 kullananlar var mı?
bosch logixx benim de çok hoşuma gidiyor refresh özelliği var mı acaba oda önemli çünküBiz de Bosch'ın logixx 8 kg olanından var çok memunuz. Hem a sınıfı elektrik fazla tüketmiyor hem de akıllı olduğu için içindeki çamaşır miktarına göre kurutma süresini kısaltıyor bu da elektirkten daha çok tasarruf sağlıyor.
merhabalar
ben yeni katıldım ve katılır katılmaz burası ilgimi çekti.çünkü son zamanlarda kafamı en çok meşgul eden şey çamaşır kurutma makinası.güzel bir makina almak istiyorum.piyasada bir sürü marka var ama çevremde çok kullanan olmadığı için kimseye danışamıyorum da.makinayı koyacak yerim var balkona koyacağım ve 2 si birarada makinaları da pek düşünmüyorum.
sizce a sınıfı ve b sınıfı almak arasında maddi açıdan çok fark var mı çünkü aralarında ciddi fiyat farkı var ve marka önerileriniz neler?bosch siemens ve elektrolux iyi gibi görünenler ama kullanan daha iyi bilir.şimdiden teşekkürler...
yine de teşekkür ederim cevapladığın için2 si birarada makinaları çok düşündüm ama kapasite olarak yıkamanın yarı kapasitesi olarak kurutma yaptığı için tercih etmedim.en az 10-12 kg lık bi makina almak lazımdı ki onlar da 2- 3 bin civarı,bütçeyi aşar.o yüzden yalnz kurutma almayı tercih ettim.kısmetse yaza doğru da yeni bi ç.makinası düşünüyorum:44:
o yüzden sadece kurutma kullanan arkadaşlardan kullanım önerileri bekliyorum,nerde hata yaptığmla ilgili:26:
Arçeliğin hangi modelini aldın?ben arçelik aldım çamaşır makinam arçelikti üstüne monte etireceğimden diyer markalar garanti vermedi ben de zorunlu arçelik aldım ama memnunum asacak yeri ve zamanı olmayanlar için mükemmel bide titiz olanlar için içinden çıkan tozu görseler bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?