çamaşır kurutma makinesi kullanan var mı?

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
158
arkadaşlar, çamaşır kurutma makinesi kullanan varmı aranızda? memnun musunuz? peki elektrik faturanız ne kadar geliyor?

canım ben kullanıyorum arçelik yoğunlaştırmalı ve çok memnunum elektirik faturam en fazla 85 geldi kışın çamaşır kurutmak ayrı bi dert zaten en çokta kış için aldım

Kullanmıyorum ama en kısa zamanda edinmek istiyorum
elektrik faturasındada fazla bir şey fark etmiyormuş

bizimki de arçelik yoğuşturmalı. bacasız. çok çok memnunum. faturam çok gelecek diye korkuyodum. ama 70 geldi. kesinlikle tavsiye ederim.

kullanıyorum
özellikle kışın çok işimi gördü
faturayada çok fazla yansımadı
zaten haftada 3-4 kere ancak çalıştırdım okadardan faturayı etkilemez
bu arada bizimkisi Siemens geçen sene 1.200e almıştık

valla ben kullanmiyorum ne geregi varki ruzgar ve guneste kurutmak cok saglikliymis ama benim evim cok sicak oluyor yaz kis

bende dah ii olur die düşünüorum kurutma makinası çünkü dışarda kirli havbada kurumasını istemiorum çamaşırlarımın doğrusu:umursamaz:

bende arçelik marka bacasız kurutma makinesi kullanıyorum.Kışın çamaşır kurutamama derdin kurtuldum.elektrik faturamda çok farklı bir değişiklik olmadı.Özellikle benim gibi 6gün yoğun çalışan bayanlara tavsiye ediyoruma.s.Ütü miktarınını da azaltıyor :roflol:

aslinda ben de birtane edinmek istiyorum ama kararsisizim,zaten her hafta 2--3 makina yikiyorum ,e bide kurutma makinaesicalisirsa ne olur diye dusunmekten edemiyorum.diger yandanda kis oldugunda cok buyuk bir dert,evin icnde,deterjan kokusundan durulmuyor...kararsizim yaaa....kullananlarin tecrube ve fikrilrini alabilirsem sevinirim....sevgler...

Kurutma makinesi kullanan birisi olarak çok memnun olduğumu söyleyebilirim o filtrsenideki tozu görseniz asla giymezsiniz giysilerinizi böyle toz yok.... Her yıkamada temizlendiği halde simsiyah toz çıkıyor elektrik süpürgesi torbası temizliyo gibiyim...Kesinlikle tavsiye ederim özellikle çocuklu bebekli ailelere....

Ariston kullanıyorum çok memnunum 1 saatte kurutuyor 6 7 kiloyu......1 2 kiloyu 15 20 dk. gibi bir zamanda kurutuyor... Ütü olayı ise % 80 ütümde azalma var sadece gömlek ve yakalı tshörtleri ütülüyorum ve pantolları....Mis gibi kokuyor tertemiz giyerken yumuşacık oluyor çamaşırlarınız...

Her bayana gerek :49:

Kurutma makinesi kullanan birisi olarak çok memnun olduğumu söyleyebilirim o filtrsenideki tozu görseniz asla giymezsiniz giysilerinizi böyle toz yok.... Her yıkamada temizlendiği halde simsiyah toz çıkıyor elektrik süpürgesi torbası temizliyo gibiyim...Kesinlikle tavsiye ederim özellikle çocuklu bebekli ailelere....

Ariston kullanıyorum çok memnunum 1 saatte kurutuyor 6 7 kiloyu......1 2 kiloyu 15 20 dk. gibi bir zamanda kurutuyor... Ütü olayı ise % 80 ütümde azalma var sadece gömlek ve yakalı tshörtleri ütülüyorum ve pantolları....Mis gibi kokuyor tertemiz giyerken yumuşacık oluyor çamaşırlarınız...

Her bayana gerek :49:

benim kurutma makinem bosch bende çok memnunum çamasrlar harika kokuyor asma derdi yok tertemiz oh mis fakat tek kötü yönü her camasıra uygun değil pamuklular kazaklar atılmıyır kotlara nevresimlere küçük paspaslara beyaz çamasrlara :34:harika kesinlikle tavsiye ederim

benımde bosch kurutma makinem ama kızımın bıcok esyasını kuculttu acaba yanlıs mı kullanıyorum yon gosterebılecek olan varsa cok sevınırım bırtek bu yuzden servıs cagırıp ucret odemek ıstemıyorum.

balkonum 1 tane ve küçük olduğundan kışın çok zorlanıyordum. konu sahibi arkadaşım sen haftada 3 makina diyordun ben yıkama hastasıyım 1 defa giy temizse bile 2. ye giyemem bu yüzden günde 2 makina çamaşır kaçınılmaz bizim evde. bide bebeğiminkiler var o da pasaklı böcük zaten etti sana günde 3 . hele o çıkan tozları görseniz kurutma aldığınıza bir defa daha memnun olacaksınız. benimki arçelik. kot ayarı, pamuklu (4 farklı kuruluk ayarı), gömlek sentetik hepsi var talimatlara uygun kurutunca hiçbişey olmuyor.

merhabaalr..
bende alıcam ama hangi model alıcağımı bilmiyorum. arçeliğin 2770 kodlu bir tane var 500 lira. boshtan 1300lük beğendim. aşağı yukarı fiyarlar 1000-- 2000 arası. arkadaşım arçeliğin bir alt modelini kullanıyor boş ver al diyor. ama ben karar veremedim. ucuzun etin yahnisi olmasın. bulaşık makinem falan. iyi bir makine gidipte 2 programlı almadım. sessiz çok memnunum. acaba paraya kıyıp yine pahalısınınmı almalı. yardım edin bANA:44:

Bende 1 ay önce aldım Arçelik 2770 çok memnumun o filtredeki tozları görseniz şaşırırsınız
daha çok bebeğimim çamaşırları için almıştım onun çamaşırlarında bile her defasında filtre simsiyah oluyor.
küçültme olayına gelince onu özellikle sordum makine kurulurken her çamaşırın farklı programları var makinede pamuklu yıkadığımda pamuklu dolap kuruluğunda kurutuyorum.
bebeğin çamaşırları narinde,kotlar,sentetikler,gömlekler aynı şekilde ben nerdeyse hergün kullanıyorum şuana kadar bi sorunla karşılaşmadım.
Aynı markanın çamaşır makinasını da aldım 2side 7 şer kiloluk çok memnunum çamaşır asma derdi yok mis gibi kokuyor,yumuşacık katla koy dolaba:68:

kızlar filtrede ki toz dediğiniz resmen kıyafetlerin tüylerini topluyor.özellikle yünlülerin renkli çamaşırların vay haline,bence beyazlar için on numara.ve ütüyü azalttığı bir gerçek.

arçeliği gözüme kestiremedim. c enerji sınıfıydı ya o. siemens bir makinenin siparişini verdim a sınıfı. evde iki kişiyiz ama kışın çamaşır kurutmak tam bir işkenceydi benim için. balkona koyduğum çamaşırlıkta uçtu 2 kez yerden topladık. hayırlısı bakalım..

Back
X